duminică , 19 noiembrie 2017 - 1:03

Nu se poate evita MODERNIZAREA CEO!

ceo1

Iohannis, la întâlnirea cu autorităţile din Gorj, sindicalişti şi oameni de afaceri: „Aveţi în Gorj oameni dedicați, energeticieni care se pricep. În același fel, cred că nu se poate evita modernizarea și restructurarea. Ori, dacă lucrurile astea se fac, atunci, cu siguranță, lucrurile vor merge în continuare. Nu o să ajungem niciodată înapoi unde am fost în anii ‘80, când aici se producea masiv, se investea masiv. Știți bine că nici atunci lucrurile nu s-au făcut că a fost foarte profitabil. Că așa a fost directiva. Dar, din toată experiența acumulată, eu cred că este imposibil să nu se găsească o soluție care face Complexul și profitabil, și fezabil pe termen lung, și, până la urmă, cum bine ați spus, trebuie să ne gândim și la problemele de mediu. Asta înseamnă să se producă energie electrică cu emisiuni cât se poate de reduse. Eu sunt convins că toate acestea, dacă se vrea, se pot realiza.”

loading…


loading...
Loading...

Citește și

DETALII ȘOCANTE: TÂNĂRUL din Gorj, FIU DE PROCUROR, MORT în Londra, A FOST GĂSIT SPÂNZURAT! Pe CINE DĂ VINA MAMA acestuia

Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului din Gorj mort în Londra. Dan-Tiberiu Sbîrcea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.