Nu vom mai avea țară! Avertisment crunt!

Senatorul Șerban Nicolae lansează un avertisment, într-o analiză politică scrisă pentru DCNews, asupra efectelor recentelor vizite ale premierului și președintelui în afara țării. 

Iată analiza politică scrisă de către senatorul PSD pentru DCNews:

Astăzi, a avut loc, la Cotroceni, prima reuniune a Comisiei privind proiectul de țară. Concomitent, guvernul Cioloș („un guvern invitat într-o țară” – apud Prună), care ar mai avea doar aproximativ trei luni de activitate, a aprobat un memorandum privind strategia vânzării ultimelor participații ale statului român în economie.

Coincidență?

Recent, Iohannis și Cioloș au făcut câteva vizite în străinătate. Am crezut că lipsa informațiilor despre aceste vizite e cauzată de lipsa de personalitate a celor doi. Acum, întreb dacă nu cumva există o legătură între aceste vizite, rezultatele lor cețoase, lansarea proiectului de țară și strategia de vânzare a participațiilor statului. S-au făcut cumva promisiuni pe seama economiei naționale?

Strict din rațiuni economice, statul român nu trebuie să privatizeze nimic! Cu atât mai puțin prin angajamentele unui guvern nelegitimat și cu două luni înainte de alegeri.

Prin aceste strategii, pentru care guvernul Cioloș nu are nici aprobare, nici mandat, statul român iese din economia țării! Cu alte cuvinte, „proiectul de țară” nu va mai avea țară! Va avea o populație de angajați, resurse, anexe și intermediari. România nu va mai fi o țară! Dar va avea stăpâni și proprietari.

loading...
Loading...

Citește și

Galerie foto: Acţiuni ale IPJ de promovare a Gorjului turistic!

Un comentariu

  1. asta-i mai tare…

    n Romania exista 60 de persoane care au pensii mai mari de 1 miliard de lei vechi pe luna, informeaza Ministerul Justitiei intr-un set de raspunsuri la cateva intrebari pe marginea unei postari publicate de ministrul Raluca Pruna in data de 21 septembrie pe Facebook. Raluca Pruna scria atunci, in contextul grevei magistratilor:

    „As fi dorit sa se fi vorbit transparent in Memorandum despre venituri salariale: care includ pentru toată magistratura si grefieri chirii sine die (600 euro lunar in București, de exemplu). Chiar si pentru magistrati pensionari acum trecuți in avocatura – never mind venitul din avocatura. Sau despre pensii de 1 miliard de lei vechi pe luna, pe o scăpare a legii. Sau despre diurna de 2% pe zi pentru toti cei detasati din alta localitate (inclusiv membrii CSM)”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *