miercuri , 13 decembrie 2017 - 16:55

Numiri de șefi la CEO, IOC!

vlad-grigorescu

Ministrul Energiei a anunțat că, în săptămâna ce tocmai a trecut, CE Oltenia va avea un nou Consiliu de Supraveghere. Ba mai mult, ministrul a declarat că are nume și pentru Directoratul CEO.
Nu s-a întâmplat nimic. Iată ce a spus ministrul: „Listele sunt finalizate. Este o chestiune de procedură. Săptămâna aceasta vom numi consiliile de supraveghere la SAPE, Oil Terminal și Complexul Oltenia”, a spus Grigorescu, la finalul unei dezbateri pe teme energetice organizată de Comisia de industrii și servicii din Camera Deputaților. „Au fost liste bune, mi-aș fi dorit să fie mai numeroase. Este o dorință a unor de a-și suma un proces greu, pentru că, la Oltenia, ca să fii pe listă înseamnă că trebuie să-ți asumi un proces extrem de complicat, într-o societate aflată într-o situație dificilă”, a susținut Grigorescu.
El a adăugat că există liste și pentru membrii directoratului în cazul complexului Oltenia, iar noul Consiliu de supraveghere, odată ce va fi numit, va putea selecta componența directoratului.
loading...
Loading...

Citește și

NEGOCIERI în CEO! Ce cer LIDERII SMEO ȘI FNME

Sindicaliștii și administrația Complexului Energetic Oltenia se vor întâlni, luni, în comisia de negociere pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.