marți , 21 februarie 2017 - 4:57

Numiri de șefi la CEO, IOC!

vlad-grigorescu

Ministrul Energiei a anunțat că, în săptămâna ce tocmai a trecut, CE Oltenia va avea un nou Consiliu de Supraveghere. Ba mai mult, ministrul a declarat că are nume și pentru Directoratul CEO.
Nu s-a întâmplat nimic. Iată ce a spus ministrul: „Listele sunt finalizate. Este o chestiune de procedură. Săptămâna aceasta vom numi consiliile de supraveghere la SAPE, Oil Terminal și Complexul Oltenia”, a spus Grigorescu, la finalul unei dezbateri pe teme energetice organizată de Comisia de industrii și servicii din Camera Deputaților. „Au fost liste bune, mi-aș fi dorit să fie mai numeroase. Este o dorință a unor de a-și suma un proces greu, pentru că, la Oltenia, ca să fii pe listă înseamnă că trebuie să-ți asumi un proces extrem de complicat, într-o societate aflată într-o situație dificilă”, a susținut Grigorescu.
El a adăugat că există liste și pentru membrii directoratului în cazul complexului Oltenia, iar noul Consiliu de supraveghere, odată ce va fi numit, va putea selecta componența directoratului.
loading...

Citește și

A început NUMĂRAREA pensionabililor din CEO. Iată ce CONDIȚII trebuie să îndeplinească SALARIAȚII!

La nivelul Complexului Energetic Oltenia au fost constituite, prin decizia Directoratului, patru comisii de analiză …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.