NUNTĂ de BASM! Fiica unui BOGĂTAȘ din Baia de fier s-a măritat! Cât de BESTIALĂ a fost rochia de mireasă! IMAGINI INEDITE!

Coca-Diana-monden

O tânără din Baia de Fier a avut parte de o nuntă cu adevărat de vis. Decorul şi rochia inedită au făcut ca ziua să fie perfectă. Diana, fiica unui patron de firmă de transport din Baia de Fier, şi soţul său, Bogdan, şi-au unit destinele în weekend-ul care a trecut. Petrecerea, care a fost absolut superbă, așa cum susțin mulți dintre invitații mirilor, a avut loc pe Insulița din Târgu Jiu, invitată de onoare fiind Andra, surpriza venind din partea surorii miresei. Pe zi, tinerii s-au îmbrăcat şi în costumele populare specifice zonei Baia de Fier, iar seara, proaspăt căsătoriţii s-au distrat împreună cu invitaţii la cel mai cunoscut restaurant din Târgu Jiu. La eveniment a participat şi primarul comunei Baia de Fier, Dumitru Turbăceanu. La cununia religioasă, mireasa a purtat o rochie cu totul deosebită. „Totul a fost pur și simplu superb, n-am cuvinte. Nici dacă mai trăiești o viață, nu ai cum să faci o asemenea nuntă. Începând de la surprizele care au avut loc, la muzică, mâncare și locație, totul a fost de-a dreptul minunat”, a declarat unul dintre invitați.
În locul clasicei rochii, Diana a optat pentru una roz. Fotografiile de la nuntă par desprinse dintr-un basm în care Diana a jucat rolul zânei. O altă surpriză a venit din partea tatălui miresei, care i-a făcut acesteia cadou mașina mult visată. Petrecerea a avut peste 700 de invitați.

Maria Popesculoading...
Loading...

Citește și

O cunoscută BLONDĂ din Târgu Jiu vorbește în PREMIERĂ despre familia sa!

Au fost pentru prima dată într-un studio de radio, ca o familie. Invitați la Radio …

3 comentarii

  1. Au Doamne cu prostovanu asta nu pot sa cred asts e lihnit dupa banii sigur a luat o ca o iubea:))))

  2. Mai bine statea cu patronu de la milostea ala baiat finut nu licheaua asta, asta e un arogant si la el tremura foamea in frigider…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *