Nunta unor gorjeni, la KanalD! Ce VEDETE au venit la Ţicleni

ANDREEA-MANTEA-3

Vedeta TV Andreea Mantea a fost în acest sfârșit de săptămână la Ţicleni, acolo unde a filmat nunta unor tineri originari din satul Creţeşti, al oraşului Târgu-Cărbuneşti. Abia peste trei săptămâni, gorjenii vor putea vedea ce a filmat Mantea la Țicleni și nu numai.

Andreea Mantea a venit la Țicleni, alături de echipa sa de la Kanal D, pentru a filma un episod al emisiunii sale „Se strigă darul!”. Mirii sunt din localitatea Crețești, aparținătoare orașului Târgu-Cărbunești. Obiceiul tradițional „adăpatul miresei” a avut loc pe raza orașului Țicleni, iar la eveniment au participat și copiii talentați de la Ansamblul Petrolul Țicleni, îndrumați și pregătiți de profesorul Cristina Negreanu. Petrecerea, și ea tradițională, dar și presărată cu mai multe surprize, a avut loc la Cantina din orașul Țicleni. Pe rețeaua de socializare au apărut mai multe fotografii cu Andreea Mantea la Țicleni.

O nouă emisiune

Andreea Mantea și Bursucu (Adrian Cristea) vor prezenta în curând, la Kanal D, emisiunea „Se strigă darul!”, un show prin intermediul căruia cele două vedete vor fi alături de tineri însurăței în cea mai frumoasă zi a vieții lor. Cei doi vor merge prin țară să descopere tradiții de nuntă dintre cele mai frumoase și să strângă zestrea mirilor, spun cei de la Kanal D. „Este o bucurie imensă pentru mine să mă aflu alături de oameni în zilele lor cele mai fericite. Le vom pregăti nuntașilor surprize frumoase, ne vom bucura alături de ei, de prietenii și de familiile lor. Nu în ultimul rând, vom intra în culisele organizării nunților și vom participa la strângerea darurilor pentru miri”, a spus Andreea Mantea.

T.D.

loading...
Loading...

Citește și

Vezi ce evenimente au loc la Padeș și la Tismana!

În zilele de 30 şi 31 mai 2018, începând cu ora 16: 00, Agenţia pentru …

Un comentariu

  1. Felicitari Kanal D pentru aceste emisiuni frumoase si interesante. Am participat, ca invitata, la acea frumoasa nunta. A fost o nunta ca.n povesti. totul a fost perfect din toate punctele de vedere. Stimata Andreea Mantea si stimate Bursuc va mai asteptam cu drag pe meleagurile Gorjului. Succes si multa putere de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *