O armată de frecători de mentă

mihaela-horvathSă plăteşti o armată de oameni fără să facă nimic, asta înseamnă să fii un stat mafiot. Mă refer la membrii comisiilor de privatizare, înfiinţate pe lângă toate companiile de stat, cu titulari şi supleanţi, consilieri şi băgători de seamă, cărători de hârtii. Toţi bugetari. La CE Oltenia, comisia asta a dăinuit de la începuturi şi, mă întreb, ce au făcut oamenii ăştia ca să primească aproape 1.000 de euro lunar, doar de la o companie.

Le-am făcut loc, în casă la noi, corporaţiilor, imperiilor financiare, oamenilor obsedaţi de bani şi putere. Pădurile cad în fiecare zi, pământurile bogate au fost jăpcuite în aşa hal încât o suprafaţă cât Moldova este în proprietatea firmelor şi afaceriştilor străini. Toată economia românească e pe ducă, iar resursele sunt vândute pe nimic. În două decenii şi jumătate am distrus tot, aproape fără urmă.

Semnele sunt că se va merge în continuare în aceeaşi direcţie. Cred că a venit rândul şi CEO-ului. Majoritatea celor care lucrează aici ştiu deja că locul lor de muncă este la mâna indivizilor care nu au niciun interes în afară de al lor şi al grupurilor din care fac parte. Acest proces de distrugere este de necontrolat fiindcă instituţiile noastre de forţă, de apărare, sunt fie în slujba altora, fie dorm în front bine finanţate de către noi.

Suntem neocolonizaţi şi nu facem nimic. Ne răsculăm doar împinşi de la spate, iar rezultatul se vede acum, nu avem chef şi poate nici forţă să ne batem pentru ce ne-a mai rămas…

loading...
Loading...

Citește și

Corupția și indiferența ucid în continuare

Acum un an, România s-a trezit în fața unei tragedii fără margini, ce a modificat …

Un comentariu

  1. Randul CEO-ului a venit acum mult timp,dar nu am observat noi,pt.ca eram sub anestezie ideologica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.