miercuri , 13 decembrie 2017 - 22:47

O artistă din Gorj, PREMIU DE EXCELENȚĂ în California

Gabriela-Iancu

Artista fotograf Gabriela Iancu, originară din Târgu-Jiu, dar stabilită de câțiva ani în Cehia, a primit premiul de excelență în cadrul unei importante competiții din California, SUA.

gabriela-iancu-foto-premiata

Gabriela Iancu are 30 de ani și a studiat în afara țării, fiind o tânără extraordinar de talentată și muncitoare, pasionată de artă. Studiile superioare le-a făcut și în Franța, dar și în America. Este licențiată în Informatică și Comunicare la Strasbourg, a urmat cursuri de artă la Târgu-Jiu, a scris o carte „Dulce și sărat-mică carte de bucate fotografică”, iar ultimii ani i-a petrecut în Cehia și în Statele Unite ale Americii, acolo unde în primăvara acestui an, a absolvit „Magna Cum Laudae” Savannah College of Art and Design din Atlanta-SUA.  Acum este un fotograf apreciat, food-blogger premiat, editor al unei reviste și trăiește în Cehia. „Mă simt atât de onorată să primesc Premiul de Excelență în prestigioasa competiție de fotografie organizată anual de Communication Arts în California. Fotografia Shore din seria Expressions around the Table, proiect realizat la SCAD, a fost selectată de un juriu prestigios, din peste 4.000 de candidaturi în cadrul acestei competiții exclusive. Proiectele câștigătoare, printre care și fotografia mea, vor fi publicate în ediția Iulie/August 2016 a jurnalului Communication Arts, cu un tiraj de peste 34.000 de exemplare distribuite în întreaga lume”, a scris, pe pagina sa de socializare, artista Gabriela Iancu din Târgu-Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

UIMITOR! Tânărul din Tismana, care e de negăsit de șase zile, arestat la domiciliu. Cum a fost posibil!

Noi detalii ies la iveală în cazului bărbatului de 30 de ani, din Tismana, care …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.