O combinație periculoasă a PSD: Lent Optik. Cine e în spatele ei

ionut-catrinaZilele astea, undeva în zona centrului, mi-a sărit în ochi, lipit pe geamurile unui bloc, un afiș despre o consultație oftalmologică… gratuită. Afișul se găsește, de altfel, prin mai multe zone ale orașului. Dacă ești naiv, te gândești câtă omenie poate să zacă în reprezentanții mai mult sau mai puțin medicali ai unei firme, Lent Optik. Dar, dacă îți amintești că acest gen de „consultație gratuită” a mai fost oferită gorjenilor și cu alt prilej (prin 2012, alt an electoral!), parcă începe să-ți sune a mânărie jegoasă, menită să ducă niște cașcaval dintr-o farfurie într-alta. Această combinație – cu un aparent iz de legalitate – a mai fost practicată în trecut. Și nu doar în Gorj. Există dovezi în presă ale combinației în orașe precum Dolhasca, Suceava (https://www.monitorulsv.ro/Local/2010-08-12/Amenzi-de-aproape-30-de-mii-de-lei-aplicate-comerciantilor-de-ochelari-de-soare-si-de-vedere-din-judet), Vaslui, Vrancea (http://www.vremeanoua.ro/psd-are-grija-de-ochii-tai), Reșița (http://expressdebanat.ro/carasenii-iau-teapa-cu-consultatii-oftalmologice-pur-comerciale-scandalul-a-ajuns-pe-masa-opc/). Și asta doar la o căutare de suprafață, căci cine știe câte alte localități/județe au fost călcate de niște indivizi dornici să bage adânc mâna în buzunarele românilor. Cu acordul jupânilor acelor locuri, căci am remarcat că toate așezările/județele unde firma Lent Optik „prestează” sunt fiefuri ale PSD. De altfel, în partea dreaptă a afișului, la același nivel cu formularea aiuristică „DIN GRIJĂ PENTRU OCHII TĂI”, apare menționat, undeva sus, numele PSD. Ce concluzie tragem? Combinația are girul social-democraților chiar de la centru, fiind, foarte probabil, o afacere profitabilă. Pentru patronul/patronii Lent Optik, desigur. Așadar, consultul medical are garanția PSD, corect? Plus că, la nivel mental, se induce ideea că PSD are grijă de cei aflați în suferință. Și nu numai.

Dacă vă întrebați în ce constă „facerea de bine” pusă la cale de mai știu eu cine și având sprijinul PSD, aflăm cam cum decurg lucrurile: te duci la sediul PSD, organizat și disciplinat, cam ca pe vremurile dragi unora. Acolo, „niște specialiști dă București” îți fac teste „cu aparatură de ultimă generație”. Evident, pentru că sunt oameni mărinimoși, ți se oferă și posibilitatea de a lua ochelarii (de la ei, desigur!). Până acum ceva timp o făceau chiar în rate. Da, buletinul/cartea de identitate îți conferă posibilitatea de a lua în rate. Exact cum era odată la Altex sau Flanco! Practic, asta i-ar convinge bătrânii nevoiași să cumpere de la ei niște produse ce ar trebui garantate din punct de vedere medical. Căci rețetele prescrise de ăia de fac măsurătorile la ochi sunt niște chestii cu care nu te poți juca! Omul are nevoie de „plus”, iar tu, specialistu’ lu’ pește prăjit, îi dai cu „minus”.

Apare o serie întreagă de întrebări: e legal să se facă afaceri într-un sediu de partid? Ce doctor/doctori oftalmologi se plimbă prin țară, într-un soi de caravană a combinațiilor, pentru a oferi consultații gratuite?!?! Cât de naiv să fii încât să crezi, fie și pentru o milisecundă, că ăia de la Lent Optik oferă consultații gratuite?! Adică vin ei, mărinimoși 100%, să ofere consult oftalmologic fără nicio pretenție financiară?! Mai mult de atât, cum se face că PSD acoperă demersuri „umanitare” de acest gen?! Căci e clar că nu s-ar putea folosi numele social-democraților fără acceptul conducerii centrale. Așadar, e o combinație știută la București și care aduce beneficii cuiva. Sau mai multor „cuiva”. Cine și-a dat acceptul ca sediul PSD din Tg-Jiu să fie magazin/punct de desfacere pentru produse medicale?! Cât de grozavi sunt „specialiștii” ambulanți din sediul PSD? Oare Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Gorj va verifica legalitatea demersului, drepturile cetățenilor și calitatea actului medical?!

Așteptăm cu interes să vedem cine și cum va verifica ce fac acești „specialiști dă București”! Vom reveni… dacă este cazul.

loading...
Loading...

Citește și

Corupția și indiferența ucid în continuare

Acum un an, România s-a trezit în fața unei tragedii fără margini, ce a modificat …

10 comentarii

  1. Bai maimutoiule, vezi ca sunt babane la pret redus in piata si nu mai manca atata maroniu.

  2. Vedeti ce spune mineral. Astea sunt argumentele PSDistilor. Se vede de la o posta ca este o afacere pe spatele oamenilor, pe care-I cred prosti.

  3. Bravo Ionut! Tine tare. Societatea are nevoie de oameni ca tine!

  4. Dar ochelari de soare si sa fie asaaaa…de firma, daca se poate de la miu miu,nu ofera gratis?!Lasand gluma la o parte pot spune ca ai facut o analiza constiincioasa, asa ca pentru cei care stam in afara sferei lor de actiune si carora nu ni se pare complicat sa intelegem aparenta de realitate caci despre asta este vorba in aceste oferte gratuite . Multi, uneori nejustificat de multi dintre semenii nostri,i nu vor sa inteleaga acest modus operandi al partidelor si sa patrunda profund setea nejustificata de castig.Numai bine tuturor!

  5. Bogdan Popescu

    In toate scarile de bloc ale orasului Targu-Jiu, este afisat un anunt cum ca la sediul partidului PSD : se fac consultatii gratuite oftalmologice cu personal din Bucuresti prin firma LENT OPTIK ! Informez: 1 firma nu este din Bucuresti, 2 nu are o locatie anume, 3 nu sunt doctori specilisti ci numai optometristi si distributie, 4 lentilele sunt mult mai scumpe !!! Firma este din Dambovita comuna Bujoreanca adusa de PSD, IN SEDIUL LOR !!! MARE TEAPA!!! Cautati firma pe net sa va convingeti cate amenzi au la activ !!! TOTUL PENTRU CA ….. APROPIEREA PARLAMENTARELOR !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *