miercuri , 18 octombrie 2017 - 1:33

O cubaneză, prinsă stând ILEGAL în Gorj

cubaneza

O tânără în vârstă de 22 de ani, din Cuba, a fost depistată cu şedere ilegală în România de către poliţiştii Biroului pentru Imigrări al judeţului Gorj. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că aceasta a intrat ilegal în România ajutată de un cetăţean român.

Potrivit IPJ Gorj, poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al Judeţului Gorj au desfăşurat pe 23 august un control pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă. Cu această ocazie a fost depistată cu şedere ilegală o femeie, în vârstă de 22 de ani, din Cuba. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceasta a intrat ilegal în România ajutată de un cetăţean român. Urmare a celor constatate, poliţiştii de Imigrări au dispus măsura îndepărtării sub escortă şi au condus tânăra la Centrul de Cazare a Străinilor Luaţi în Custodie Publică în vederea luării în custodie publică până la returnarea de pe teritoriul României. Totodată, poliţiştii au întocmit acte de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute de art. 262 Cod Penal, iar la ieşirea din ţară pe numele său va fi instituit consemnul de nepermitere a intrării în ţara noastră pe o perioadă de 5 ani.

loading...
Loading...

Citește și

Ce nu ai voie să faci SÂMBĂTĂ, altfel vei avea parte numai de PAGUBE!

Cunoscută popular și că Sfânta Paraschiva, Cuvioasa Parascheva s-a născut în apropiere de Constantinopol, din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.