O cunoscută BLONDĂ de la noi, acuzată că și-a părăsit copilul! Vezi cum răspunde ACUZAȚIILOR!

maria-constantin

Fostă membră a Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, Maria Constantin se iubeşte cu Marcel Toader de trei ani şi jumătate şi sunt foarte fericiţi împreună. Însă toată lumea o acuză pe cântăreaţă că şi-a abandonat copilul, pe care îl are cu fostul soţ, Ciprian Tapotă.

Toader---Maria-Constantin1

Maria Constantin a povestit momentele prin care a trecut când a fost căsătorită cu artistul Ciprian Tapotă și de ce a ales ca fiul lor să fie crescut de acesta. Vedeta a mai dezvăluit că a fost nevoită să treacă prin momente grele din cauza geloziei fostului soţ. ”Viaţa mea înainte să îl cunosc pe Marcel a fost una pe care mi-o doream, aşa cum văzusem la mama şi la tata. Lucrurile s-au schimbat după ce l-am născut pe fiul meu. Părinţii au încercat într-un fel sau altul să ne facă să prelungim această relaţie de prietenie şi eu am plecat de acasă, mi-am luat inima în dinţi. Îl iubeam foarte mult şi îmi doream o familie. Recunosc, îmi plac bruneţii. Eu am mai avut relaţii înainte de el, dar nimeni nu înţelegea că eu trebuie să studiez câte 6-7 ore pe zi. După trei ani şi jumătate a apărut şi Codruţ, când eu aveam 22 de ani, dar ce voiam eu să subliniez e că tatăl lui nu a fost la naştere în acel moment. Cu o seară înainte avusese un eveniment şi a venit a doua zi. Şi-a dorit acest copil şi ştiu că îl iubeşte foarte mult. Lucrurile s-au deteriorat când a venit copilul. Încercam să ţin şi de jobul meu, luam copilul cu mine peste tot. Cred că tehnologia este o problemă. El a avut o perioadă în care stătea mult la calculator. Era foarte pasionat de ştiinţă, se documenta şi ăsta a fost unul dintre motivele care ne-a răcit foarte mult. Îmi instalase un program de înregistrare a apelurilor. Cred că era şi gelos şi voia să ştie ce se întâmplă. Eu aveam o povară foarte grea. Făceam de mâncare, spălam, călcam cu copilul în marsupiu, mergeam la spectacole. Şi fosta soacră a avut un rol în despărţirea noastră. În timpul în care eu cântam, soacra stătea cu copilul. Se termina programul la 6 dimineaţa. La vârsta de două săptămâni după naştere am mers cu copilul prima oară. Eu stăteam în permanenţă cu copilul”, a povestit Maria Constantin într-o emisiune TV.

Maria Constantin: „Este cea mai mare prostie ca să se spună că eu mi-am abandonat copilul”

Maria face lumină vis-a vis de abandonul fiului ei. Cântăreaţa spune că nu şi-a abandonat băieţelul, a decis de comun acord cu fostul soţ ca fiul lor să rămână la el. ”Eu aveam un apartament cu două camere micuţ. Avem custodie comună şi am decis ca fiul meu să rămână la tatăl lui. Când ne-am despărţit, am decis să îl las la fostul soţ. Este cea mai mare prostie ca să se spună că eu mi-am abandonat copilul. Avea trei ani şi jumătate şi a stat mama o perioadă cu mine şi cu mama şi mi-am călcat pe orgoliu. Îl vedeam la o lună, la două luni, cum mi se răspundea. Ar trebui să îi schimb şcoala. Fostul meu soţ s-a schimbat foarte mult, are o relaţie şi un copil, iar Codruţ are un frăţior şi este foarte fericit de acest lucru. Eu şi cu copilul meu suntem cei mai buni prieteni şi fostului soţ îi doresc să fie la fel de fericit ca mine” , a mai spus Maria Constantin.

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

Încă un PROIECT IMPORTANT bifat de soția unui târgujian! Ce sumă COLOSALĂ va câștiga din toamnă!

Soția unui cunoscut târgujian a mai bifat încă un proiect important în cariera sa. Pe …

Un comentariu

  1. Ce se da asta victima :)) exact ca jigodiile. A uitat cand facea orgii cu altii prin alte parti, inclusiv pe la ranca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.