miercuri , 22 noiembrie 2017 - 9:04

O cunoscută BLONDĂ din Târgu Jiu DIVORȚATĂ de curând, prezentă la un târg cu rochii de mireasă!


La doar două luni după ce a luat decizia să divorțeze de cel de-al doilea soț, frumoasa folcloristă, fostă membră a Ansamblului Profesionist Doina Gorjului, dă semne că a depășit trauma mariajului său eșuat. Drept dovadă, în acest weekend Maria Constantin a participat la un târg de nunți din București, un eveniment grandios unde au fost prezente foarte multe viitoare mirese. Curios este faptul că, deși putea să decline invitația venită din partea organizatorilor de la Târgul Miresei și toată lumea ar fi înteles-o că nu mai vrea să audă de nunți, mirese, miri și căsătorii, cântăreața Maria Constantin a acceptat să participe la eveniment.

loading...
Loading...

Citește și

După ce a apărut într-un VIDEOCLIP pe Youtube, fosta studentă de la Teologie din Târgu Jiu SURPRINDE din nou! S-a SĂRUTAT în gară cu prietena sa!

Georgiana Teodora Vlăsceanu, în vârstă de 20 de ani, absolventă a Liceului Teologic „Sfântul Nicodim” …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.