duminică , 30 aprilie 2017 - 10:06

O cunoscută BLONDĂ din Târgu Jiu, prezentatoare la Pro TV!

maria-constantin

Îndrăgita interpretă de muzică populară, fostă membră a Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, Maria Constantin, este unul dintre moderatorii emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV.

După perioada petrecută la Ferma vedetelor, Maria s-a îndrăgostit de meleagurile cipriote şi a filmat un videoclip acolo, pe care l-a lansat la Vorbeşte lumea. Emisiunea i-a intrat atât de tare la suflet încât a acceptat provocarea de a prezenta alături de Cove pentru câteva zile. ”Sunt foarte fericită şi emoţionată. Este pentru prima dată când prezint o astfel de emisiune şi mă bucur că telespectatorii vor vedea şi cealaltă latură a mea, nu doar cea de artist. Vorbeşte lumea mi se pare una dintre cele mai frumoase emisiuni, de aceea mi-am dorit să-mi lansez şi cea mai recentă melodie aici. Cove este prietenul meu şi abia aştept să fiu alături de el şi să avem invitaţi care vor cânta, pentru a-i lua la dans. Cu siguranţă ne vom distra şi va fi petrecere în platou.”, a spus Maria despre experienţa pe care o va începe astăzi (nr.red). Românii sunt invitaţi, de luni până vineri, de la 11:30 la 13:00 şi de la 14:00 la 15:00, alături de Cove şi invitaţii săi speciali, pentru a afla despre ce Vorbeşte lumea, numai la PRO TV.

loading...

Citește și

Un consilier local cere DEMISII la vârf. Doi directori de instituții sunt vizați!

Nicio ședință fără scandal! Se întâmplă la Consiliul Local din Târgu Jiu, acolo unde consilierii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.