vineri , 22 septembrie 2017 - 11:06

O cunoscută BLONDĂ din Târgu Jiu, prezentatoare la Pro TV!

maria-constantin

Îndrăgita interpretă de muzică populară, fostă membră a Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, Maria Constantin, este unul dintre moderatorii emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV.

După perioada petrecută la Ferma vedetelor, Maria s-a îndrăgostit de meleagurile cipriote şi a filmat un videoclip acolo, pe care l-a lansat la Vorbeşte lumea. Emisiunea i-a intrat atât de tare la suflet încât a acceptat provocarea de a prezenta alături de Cove pentru câteva zile. ”Sunt foarte fericită şi emoţionată. Este pentru prima dată când prezint o astfel de emisiune şi mă bucur că telespectatorii vor vedea şi cealaltă latură a mea, nu doar cea de artist. Vorbeşte lumea mi se pare una dintre cele mai frumoase emisiuni, de aceea mi-am dorit să-mi lansez şi cea mai recentă melodie aici. Cove este prietenul meu şi abia aştept să fiu alături de el şi să avem invitaţi care vor cânta, pentru a-i lua la dans. Cu siguranţă ne vom distra şi va fi petrecere în platou.”, a spus Maria despre experienţa pe care o va începe astăzi (nr.red). Românii sunt invitaţi, de luni până vineri, de la 11:30 la 13:00 şi de la 14:00 la 15:00, alături de Cove şi invitaţii săi speciali, pentru a afla despre ce Vorbeşte lumea, numai la PRO TV.

loading...

Citește și

ATENȚIE: Nu cumpărați NICIODATĂ mașini aduse din această țară

Samsarii români sunt cunoscuți la nivel european pentru modificările pe care le aduc mașinilor. Nici …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.