sâmbătă , 25 februarie 2017 - 11:02

O cunoscută BOMBĂ sexy din Târgu Jiu își dorește copii!

roxana-vancea

De curând și-a postat o imagine pe contul personal de facebook cu care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Roxana Vancea are forme de invidiat pentru care depune un efort considerabil. Vedeta a participat recent la o ședință foto la pentru o vulcanizare din Capitală. Roxana a purtat un body mulat, cu posteriorul la vedere și spatele gol. Imaginea a fost însoțită și de un mesaj: „When I have children, I’m going to make them watch the movie „2012” and tell them I survived that…” , „Când voi avea copii, o să îi fac să se uite la filmul „2012” și o să le spun că am supraviețuit acestuia”, a scris șatena pe contul său de socializare. Imaginea a primit peste 3.500 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore de la publicare.

vancealoading...

Citește și

Evenimente de Dragobete, la Târgu Jiu: Căsătorii la Poarta Sărutului și concerte

Sărbătoarea Dragobetelui, 24 februarie, face parte din tradiţia poporului roman, semnificând, printre altele și Ziua …

Un comentariu

  1. Acum cativa anisori Roxy presta oral prin , masini , scari de bloc si diverse locatii contra cost si acum! Mare vedeta :))) japita crede k daca a plecat la capitala noi am uitat trecutul ei ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.