O cunoscută BOMBĂ sexy din Târgu Jiu își dorește copii!

roxana-vancea

De curând și-a postat o imagine pe contul personal de facebook cu care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Roxana Vancea are forme de invidiat pentru care depune un efort considerabil. Vedeta a participat recent la o ședință foto la pentru o vulcanizare din Capitală. Roxana a purtat un body mulat, cu posteriorul la vedere și spatele gol. Imaginea a fost însoțită și de un mesaj: „When I have children, I’m going to make them watch the movie „2012” and tell them I survived that…” , „Când voi avea copii, o să îi fac să se uite la filmul „2012” și o să le spun că am supraviețuit acestuia”, a scris șatena pe contul său de socializare. Imaginea a primit peste 3.500 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore de la publicare.

vancealoading...

Citește și

Tot ce trebuie să ȘTII despre admiterea la LICEU!

Dacă au obținut medii mari în clasele V-VIII și la Evaluarea Națională, elevii pot spera …

Un comentariu

  1. Acum cativa anisori Roxy presta oral prin , masini , scari de bloc si diverse locatii contra cost si acum! Mare vedeta :))) japita crede k daca a plecat la capitala noi am uitat trecutul ei ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.