O cunoscută brunetă, BĂTUTĂ şi OBLIGATĂ să întreţină relaţii sexuale pentru a-şi putea vedea copilul!

O cunoscută brunetă de la noi face declaraţii şocante. A postat pe Facebook fotografii halucinante şi o declaraţie pe măsură. „Pantera Neagră” fost bătută şi obligată să întreţină relaţii sexuale pentru a-şi putea vedea copilul.

Este vorba de Alina Grigore, cunoscută sub numele de „Pantera Neagră”. „(…) Din ziua de azi adevărul iese la iveală pentru toată lumea, nu numai pentru cunoştinţe. Şi cel mai rău mă doare că băieţelu’ meu a adoptat un comportament neadecvat pentru vârsta lui, înjurându-mă, scuipându-mă şi folosind cuvinte foarte urâte. Copilul se hrăneţte cu ce vede şi aude, propriul tată îşi distruge psihic copilul. Copilul meu se trezeşte noaptea din somn în fund sau în picioare şi vorbeşte. Pe mama a minţit-o că nu el m-a bătut că altcineva şi că el nu ştie nimic. Om fără scrupule!”, a scris Alina Grigore pe Facebook.

Alina Grigore are un copil de câţiva ani şi este cunoscută în showbiz datorită corpului ei şi multitudinii de tatuaje pe care le are.

Este şocant pentru toţi cei care o cunosc pe brunetă. Toată lumea ştia că are o viaţă aşa cum îşi doreşte, dar se pare că în spatele zâmbetului ascundea lacrimi amare.

Alina Eriko a intrat în showbiz recent cu numele de „Pantera neagră”. Tânăra are un copil şi posedă un trup de invidiat.

loading...
Loading...

Citește și

Incendiu puternic la chiliile mănăstirii!

Un incendiu a izbucnit, duminică-dimineaţă, la chiliile Mănăstirii Sf. Mina din localitatea Roşiori, pentru stingerea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.