O emisiune CUNOSCUTĂ, la care TE UIŢI zilnic, DISPARE de pe post!

Antena 1 renunță la Observatorul Special, după patru ani. Octavia Geamănu, care între timp a devenit și mamă, fusese înlocuită cu Ana Maria Gheorghe, după ce vedeta a intrat în concediul de maternitate.

Antena 1 renunță la Observatorul Special. Programul a fost lansat în noiembrie 2012, după ce Antena 1 a renunțat la rubrica de Sport. Încă de la început și până de curând, emisiunea a fost prezentată de Octavia Geamănu. Aceasta a fost înlocuită de Ana Maria Gheorghe după ce a intrat în concediu de maternitate.

Andreea Berecleanu are platou nou

Astfel, Observatorul va avea, de săptămâna viitoare, 70 de minute și va integra și reportaje precum cele difuzate până acum de Observatorul Special, anunță Paginademedia.ro. Din 28 noiembrie, sub sloganul „Vezi ce trăiești”, Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Așa se laudă mai marii Antenei 1 care, tot de atunci, va transmite HD.

Prima care va intra în această etapă va fi Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului buletin informativ, care își va saluta telespectatorii din casă nouă. Libertatea a obținut în exclusivitate o fotografie cu uriașul platou, ținut la secret de boșii trustului. Iar specificațiile tehnice sunt absolut spectaculoase.

  libertatea.ro
loading...
Loading...

Citește și

I-a furat bicicleta din Piața Centrală din Târgu Jiu!

La data de 22 iunie a.c., Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul 112 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.