vineri , 17 noiembrie 2017 - 23:12

O femeie a murit în timp ce-și vopsea părul. A fost găsită moartă în baie de fiul cel mic

O femeie a murit în timp ce-și vopsea părul în baie. Tragedia a avut loc într-o localitate din județul Dâmbovița. Fiul cel mic, un băiat de doar 14 ani, a avut parte de-o imagine de coșmar, după ce și-a găsit mama prăbușită în cadă. Nici soțul și nici medicii n-au mai reușit s-o salveze. Femeia s-a stins la 40 de ani.

Nenorocirea a avut loc în satul Ibrianu din județul Dâmbovița. Potrivit mditv.ro, Florina era o femeie împlinită. La 40 de ani, reușise să-și întemeieze o familie frumoasă. Era căsătorită și avea doi băieţi de 15, respectiv 18 ani.

Femeia și-a rugat soțul s-o ajute să-și vopsească părul duminică seara. La un moment dat, Florina a rămas singură în baie și nu a mai dat niciun semn. Speriat, fiul cel mic a bătut insistent la ușă. N-a primit niciun răspuns și a deschis ușa. Atunci și-a văzut mama zăcând inconștientă în cadă și a dat alarma.

Citește mai multe detalii aici.

loading...
Loading...

Citește și

Catalog eMAG Black Friday 2017 – Vezi Reducerile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.