marți , 12 decembrie 2017 - 10:36

O femeie a furat 30.000 de lei din casele a doi bătrâni. Cum a reușit femeia să intre în locuințele lor

O femeie de 44 de ani care a pretins că este reporter sau reprezentant de vânzări a reușit să convingă doi bătrâni din municipiul Galaţi să o lase să intre în casele lor, reuşind astfel să le fure 30.000 de lei. Ea a fost reţinută și va ajunge în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit poliţiştilor, femeia este bănuită de săvârşirea a două infracţiuni de furt, comise în lunile iulie şi august, când şi-a atribuit diferite calităţi, reporter şi reprezentant de vânzări produse de curăţenie, reuşind astfel să pătrundă în locuinţele a două familii din municipiul Galaţi. Profitând de neatenţia părţilor vătămate, doi bărbaţi de 74 şi 78 ani, ea a sustras sumele de 10.000 şi 20.000 lei din locuinţele acestora.

Femeia a fost depistată de către poliţiştii Secţiei 1 şi a fost reţinută pentru 24 ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca vineri să fie prezentată magistraţilor în vederea dispunerii unei măsuri preventive. Din prejudicial total, a fost recuperată suma de 10.000 lei.

loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.