O femeie, la conducerea Colegiului „Spiru Haret” din Târgu-Jiu

spiru-haret

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Gorj a schimbat mai mulți directori ai unor unități școlare de pe raza județului. Astfel, vorbim de o nouă conducere la două licee din Târgu-Jiu, la unul din Motru, o școală din Rovinari și liceul din Bîlteni.La conducerea Colegiului Național „Spiru Haret” din municipiul Târgu-Jiu, după pensionarea profesorului Gheorghe Gorun, a fost numită la conducerea unității Carmen Cosmulescu, care îi va avea ca adjuncți pe Luminița Dima și pe Luminița Dima. La Colegiul Tehnic „Gheorghe Magheru”, fostul director Marius Buzerea a solicitat eliberarea din funcție, iar în locul acestuia a fost numită Simona Pătrășcoiu, fost adjunct al unității de învățământ. La Colegiul Tehnic Motru, profesorul Niculina Chițulescu a fost înlocuit din funcția de director cu Corina Georgescu. Potrivit ISJ Gorj, la Liceul Tehnologic Bîlteni va fi director Constantin Deaconescu, iar la Școala Gimnazială Nr. 1 Rovinari a fost numit director Vasile Pecingină. Toți directorii sunt detașați în funcție doar până la organizarea unui concurs, a cărui dată nu a fost stabilită.

loading...

Citește și

VIDEO și FOTO! MAGAZINE și STAȚII PECO din Gorj, ÎNȘELATE de ACEST BĂRBAT! Ce le-a spus angajatelor ca să-i dea banii DE BUNĂ VOIE!

• Dacă-l recunoașteți, sunați la POLIȚIE! Un bărbat care ar fi înșelat mai mulți proprietari …

Un comentariu

  1. Sunt doua directoare cu numele Luminița Dima????? 😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.