O femeie, la șefia orașului Turceni. Dănuț Birău i-a suflat lui Mazilu Primăria Târgu Cărbunești

Cristina-Cilibiu

Culoarea roşie continuă să fie predominantă în judeţul Gorj. În urma alegerilor de duminică, PSD-ul a câştigat 45 din cele 70 de localităţi. Atât primarii reconfirmaţi în funcţie, cât şi noii primari şi-au făcut planurile pentru acest mandat.

La Ţicleni, Constantin Radu a declarat că în acest mandat şi-a propus să redeschidă Băile termale din oraş şi să înfiinţeze un cămin pentru bătrâni. Acesta a precizat că va fi la dispoziţia cetăţenilor 24 de ore din 24. „Ţicleniul şi-a dat seama că au un om bun. Cetăţenii ştiu să taxeze. Nu se mai iau după vorbe goale. Eu am demonstrat că vreau să fac ceva pentru oraşul meu şi voi face în continuare tot ce-mi stă în putinţă să ridic oraşul. Voi fi alături de cetăţeni 24 de ore din 24, aşa cum am fost şi până acum. Voi avea 10 consilieri din cei 13. Deci, nu-mi voi mai face probleme în privinţa proiectelor. În noul mandat mi-am propus să înfiinţez un cămin de bătrâni şi să redeschid Băile”, a declarat Constantin Radu, primarul de la Ţicleni.

Cristina Cilibiu: „Am știut că voi câștiga”

Cristina Cilibiu, de la PSD, cea care a câștigat bătălia electorală de la Turceni, a declarat că știa încă de la începutul campaniei că va avea voturile cetățenilor din orașul ei. În ceea ce privește proiectele, Cristina a declarat că va încerca să obțină cât mai multe fonduri europene pentru orașul pe care îl va conduce în următorii patru ani. „Noi am ştiut de la început că vom câştiga. Mi-am dat seama după felul în care m-au privit oamenii şi după modul în care am fost primită de către aceştia. După cum am mai spus, nu a fost dorinţa mea de a fi primar al oraşului Turceni, a fost dorinţa oamenilor de mă avea primar. Prioritar pentru noi este atragerea de fonduri europene şi ne vom axa pe acest lucru”, a declarat Cristina Cilibiu, noul primar oraşului Turceni.

birau-carbunestiBirău: „Primul lucru pe care îl voi face este să solicit un audit extern”

Dănuț Birău a declarat că primul lucru pe care îl va face din postura de primar va fi solicitarea unui audit extern pentru a vedea situația financiară a administrației locale. Acesta a precizat că se aștepta să-l bată pe liberalul Mihai Mazilu, însă nu la o diferență atât de mare. „Este un rezultat aşteptat. Poate diferenţa a fost puţin surprinzătoare. Ne aşteptam să fie mai mică. Când am intrat în competiţie, am fost hotărât să câştig. Primul lucru pe care îl voi face este să solicit un audit extern pentru a vedea ce datorii ne-a lăsat vechea administraţie publică, apoi o să începem cu lucrări care nu necesită cheltuieli prea mari, cum ar fi: amenajarea parcului din faţa primăriei, crearea unor locuri de joacă, suplimentarea numărului de lămpi ce asigură iluminatul public”, a declarat Dănuţ Birău, noul primar din Cărbuneşti.

Gigel-JianuJianu: „Motrenii și-au dorit schimbare”

Liberalul Gigel Jianu a câștigat Primăria Motru. Acesta a declarat că primul proiect de care se va ocupa va fi înființarea unui parc industrial. „Este dorinţa motrenilor. Aceştia şi-au dorit o schimbare şi au obţinut-o. Mă aşteptam la acest rezultat. Este un vor care mă obligă să realizez ce mi-am propus. Primordial pentru Motru este crearea de noi locuri de muncă. Oamenii au nevoie de locuri de muncă. Acesta a fost strigătul lor pe toată durata campaniei electorale. Prima acţiune în acest sens este de a crea un parc industrial care va da un avantaj extraordinar investitorilor”, a declarat Gigel Jianu, primarul municipiului Motru.

FilipFilip: „L-am avut pe tatăl meu lângă mine și am fost de neînvins”

La Rovinari, după o campanie grea, cu multe atacuri, Robert Filip a reușit să câștige alegerile în fața liberalului Laurențiu Chivu. Acesta a declarat că este pregătit să muncească pentru a ajuta oamenii din Rovinari. „După o luptă grea, am reușit să câștigăm. S-a demonstrat că atâta timp cât ai oamenii de partea ta, îl ai pe Dumnezeu. Eu l-am avut și pe tatăl meu lângă mine și am fost de neînvins. Vom fi serioși și ne vom ocupa de cetățenii din Rovinari. La declarațiile politice spuse în timpul campaniei nici nu vreau să mă mai gândesc. O să muncim din greu pentru a reda zâmbetul rovinărenilor. În prima lună o să rezolvăm problema câinilor și a apei”, a declarat Robert Filip.

loading...
Loading...

Citește și

Anunț ANAF pentru gorjeni!

Marţi, 05 iunie 2018, de la ora 12:00, la sediul Primăriei oraşului Rovinari, specialiștii Administraţiei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.