O femeie și-a dat foc în fața primăriei

O femeie și-a dat foc, luni, în fața Primăriei din Sfântu Gheorghe. Femeia, în vârstă de 47 de ani, a suferit arsuri de gradul I pe piept, pe abdomen și la brațul stâng.

„Poliţia municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată despre faptul că o persoană de sex feminin s-ar fi autoincendiat pe trotuarul din faţa Primăriei din oraş. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că între timp persoana fusese deja transportată la spital de către o ambulanţă. S-au făcut cercetări pentru identificarea victimei şi s-a stabilit că este vorba despre o femeie în vârstă de 47 de ani. La momentul actual se continuă verificările pentru a se stabili cu exactitate motivele pentru care aceasta a recurs la acest gest. Din primele cercetări putem să spunem că e vorba de unele probleme personale pe care le-ar avea aceasta, dar urmează ca în decursul cercetărilor să se stabilească exact motivul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Covasna, Nicoleta Marin, conform covasnamedia.ro.

„Paramedicii care au ajuns la faţa locului au acordat primele îngrijiri medicale. Aceştia au constatat că avea arsuri de gradul I pe piept, abdomen şi la braţul stâng. Victima a fost preluată imediat şi a fost transportată la UPU Sfântu Gheorghe, iar ulterior medicii au decis că e un caz mai complicat şi au mutat-o la un spital din Braşov”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj, conform sursei citate.

 

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: S-a pensionat plutonierul adjunct de la ISU Gorj!

Cu un imens bagaj de amintiri, cu prietenii de-o viaţă, cu multe realizări şi cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *