O fetiță de 13 ani s-a spânzurat, după ce a fost acuzată de directoarea școlii că ar fi furat 5 lei!

angelica3

• Astăzi, liberala Necșulea, o luptătoare pentru dreptate și adevăr

O întâmplare șocantă ce s-a petrecut în toamna anului 2004 a cutremurat întreaga comunitate din Dragotești: o elevă în vârstă de 13 ani s-a spânzurat, în grădina casei, după ce a fost acuzată de directoarea școlii la care învăța că ar fi furat 5 lei de la o colegă de clasă.
Presa locală a tratat, pe larg, cazul, însă la câteva luni de la tragicul eveniment ancheta Parchetului nu a găsit nici un vinovat de sinuciderea fetiței, iar Inspectoratul Școlar Județean Gorj nici măcar nu a sancționat-o disciplinar pe directoarea școlii generale din Dragotești.
Angelica Necșulea este, astăzi, președinte al PNL Dragotești, candidat la un fotoliu de consilier local și o activistă care clamează ”dreptatea și adevărul”.

Vineri, 24 septembrie 2004, Dragotești…

… Ana Aurelia, elevă in clasa a VII-a la Școala generală din comună, s-a spânzurat, de creanga unui pom din grădina casei în care locuia, la câteva ore după ce a venit de la școală, motivul care a determinat-o să-și pună capăt zilelor, potrivit relatărilor presei locale, a fost acela că directoarea școlii a învinuit-o de furtul a 5 lei de la o colegă de clasă.
„A fost acuzată la școală că a furat 5 lei. Toată clasa recunoaște că directoarea școlii a amenințat-o că o va exmatricula, că va veni poliția să îi taie mâinile. A pus-o să stea în picioare pe toată durata orelor și i-a spus că așa va sta tot timpul, până când va fi exmatriculată. Fata nu a furat banii, pentru că înainte cu o seară îi dăduse bunica ei 5 lei, pentru că luase pensia”, a declarat tatăl elevei pentru GdS.
Diriginta elevei a susținut, pentru aceeași publicație, varianta că directoarea a amenințat-o pe elevă. ”Nu am fost la școală în ziua respectivă. (…) A amenințat-o că o va scoate în careu și că va fi exmatriculată. Nu mi se pare corect cum a procedat, pentru că de asta facem pedagogie și psihopedagogie, ca să reacționăm în funcție de temperamentul fiecărui elev“, a afirmat diriginta elevei.
Directoarea Angelica Necșulea, citată de GdS, s-a arătat afectată de cele întâmplate însă nu-și reproșa nimic, ca profesor. „Regret cele întâmplate. Nu am știut că se va ajunge aici. Nu am amenințat-o că o voi da pe mâna poliției sau că o voi exmatricula. Sunt doar răzbunări din partea profesorilor. Cred că am procedat așa cum spune regulamentul. Sufăr ca om, dar ca profesor nu îmi reproșez nimic. Mi-am făcut doar datoria. Vă întreb și eu: ce se întâmplă cu toți elevii care fură sau fac acte de indisciplină? Se sinucid?“, a conchis, sarcastic, directoarea.
În ianuarie 2005, Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a închis cazul. La fel a procedat și ISJ Gorj, condus la acea vreme de pesedistul Nicolae Mergea. ”Ce să-i facă, dacă a fost prinsă furând?“, se întreba, retoric, inspectorul general, așa că nimeni nu a primit nici o sancțiune disciplinară.

Mai, 2016. Dragotești…

angelica2

Angelica Necșulea nu mai e directoare, dar e profesoară. La aceeași școală. Și mai e ceva: președinte al organizației PNL Dragotești. Și încă ceva: candidat la un post de consilier local – prima pe listă. La primărie, având un spirit de conservare dezvoltat, l-a împins să candideze pe un perdant, Gigi Vasile Iliescu.

angelica1
Cum îmbină Angelica Necșulea profesia cu politica? Între cele două există o simbioză perfectă, mai ales pe facebook, acolo unde politiciana e extrem de activă. Acum e anti-PSD și declară, public, că nu poate fi cumpărată. Ba chiar a participat la mitingul liberal de la începutul acestui an. Necșulea și-a etalat latura civică și cu privire la o poziție anti-ISJ Gorj, clamând lupta pentru dreptate și adevăr(?!)…

Adrian Georgescu

loading...
Loading...

Citește și

Între ce LIMITE vor avea CREŞTERI SALARIALE angajaţii CEO!

Administraţia şi sindicatele din CE Oltenia au decis ieri să stabilească nişte limite de acordare …

73 comentarii

 1. Popescu Victor

  Trebuiste trimisa la manastire calugarita i ar sta bine sau la NEBUNII e locul ei

 2. Erea PSD pe timpuri vechi m-ai nou pdl merge la prosteala sa iese con local o parsiva dar pe laba cu Isfan Aurica Poescu Liviu Andrei siiiii amd

 3. Doamna profesoara daca o putem numi asa.., ar face o mare bucurie comunitati daca s-ar retrage din toate functiile publice si de invatamant ale comunei Dragotesti…cred ca meseria care i s-ar potrivi nu este inca legala in Romania…dar se poate duce in Germania,Olanda,Elvetia…are o experienta vasta!!!

 4. Ce ai omnule Vili, este o problema . Nu cred ca merita sa platesti un astfel de articol. Daca trebuie sa le dai banii, dai si cu un articol de lada pentru matale ca meriti. Cred ca este prea jos ce faci insa ai grije ca nimic nu ramane neplatit.

  • De ce sa uitam ce istorie au astfel de oameni care posteaza in cei mai drepti,in cei mai adevarati.Ar trebui sa uitam ca un copil de 13 ani a murit datorita unui astfel de personaj? Oricum isi bate joc de toata lumea,sugereaza copiilor ca parintii sa o voteze,indicandu-le Clar ca daca nu o fac vor avea probleme.asta este Madame care vrea iar funcie de consilier local.

 5. Sigur a comandat art pt ca nu obaga nimeni in seama si are placeri nebune sa fie in fata dar sunt sigur ca o susine cineva tot nebun ca ia

 6. Dragi mei,vorbim de prostituata comunei…,ii dam prea mare importanta…cred ca ar fii de folos comunei daca s-ar legaliza prostitutia..,ar fii un bun ambasador!

  Charles cu sanatate!

 7. Apreciez mult cum scormoniți, chiar și prin paleolitic, ca să ne informați pe noi, alegătorii, cine ne sunt candidații.Am avut o discuție cam tăioasă cu fratele meu care susține că articolul respectiv, dimpreună cu toate eforturile(în special cele făcute de Dl. Matei) sunt tot ce poate fi mai grețos în presă. Atât de grețos, susține el, încât nimeni de la ziar nu a avut curajul să și-l asume. I-am spus că eu cred în obiectivitatea ziarului( nu citesc decât,,Domino” și ,,Pandurul”)și că mâine sigur veți publica povestea cu ,,mita-n plic” a lui Pasăre. Sper să se întâmple asta, pentru că altfel nu voi mai avea niciun argument la susținerea lui că dacă-i vorba despre vreun candidat al PSD. sigur vi se va încleșta mâna pe taste și veți băga capul între urechi. Mi-ar părea rău să rămân cu un singur ziar, spre bucuria băbuței care mă așteaptă nerăbdătoare în grădină, părere de rău cu atât mai mare cu cât e ziarul cu care mă cert ,mai ,,pilos” fiind, de ani buni. Mi-ar fi dor de Catrina(ieri am aflat că a fost coleg de clasă cu fata mea) Horvath și Floroiu pentru care puteam să înghit și un… ,,matei!.

 8. primaru ii sustine

 9. Panarame prin invatamantul asta. Interesele primeaza si atat, alta meserie li se potriveste astora de acced pentru o functie, dar asta pentru ca nu le place sa munceasca, le plac doar linguseslile si statul degeeaba… La munca cu ei.

 10. sinteti niste nesimtiti,sa-mi vorbiti asa…o sa plec o data pentru totdeauna dintre voi taranilor…,o sa-mi i-au transferul la oras si nu o sa m-ai auziti de mine…,m-ati ranit foarte rau ,stiti cat de sensibila sunt..,sa va fie rusine..!!

 11. cadru didactic

  Buna ziua,
  Sunt revoltat de faptul ca noi profesorii avem printre noi astfel de specimene.Este adevarat ca un copil ramane marcat de o acuzatie extrem de grava iar unii nu pot trece peste , fapt de s-a ajuns la aceasta situatie profund regretabila si madam Necsulea a mers mai departe.
  Regretabil este ca aceasta femeie cameleon profesor multi discipline/ om politic….nu face nimic bun , in fapt spuneti ca nu poate fi cumparata, asa este , aceasta femeie s-a vandut deja!
  S-a ajuns in situatia ca la unitatea de invatamant unde presteaza cuplul (necsulist….ceausist) acestia sa poata preda orice materie) Daca se va restructura activitatea prin reducerea catedrelor acestia vor ramane ultimii si vor preda ei totul!
  Cum face aceasta femeie ore la scoala, politica pe plan local, cursuri de formare ,mitinguri si plimbari externe?
  Va raspund. Prin abuz, prin activitate facuta de mantuiala, scopul fiind acela doar de a incasa cat mai multi bani.Verificati cati bani baga acest cuplu lunar in buzunar( inclusiv deplasarile pentru…….scoala)
  Nu este ea aceea care se pupa cu PDL-ul iar acum a devenit o PNL-ista?
  Va intreb…unde va fi maine…….unde o poarta interesele….mai putin in ceea ce priveste prosperitatea localitatii unde traieste, in promovarea valorilor acelor copii pe care ar trebui sa-i sprijine si nu sa-i determine sa-si I-a viata.
  Acest aspect ca parinte nu pot sa-l tolerez si va rog pe toti cititorii sa luati atitudine pentru indepartarea acestor soparle-cameleon care nu fac decat sa improste cu noroi localitatea si implicit oamenii de buna credinta

  • Votez o femeie puternica,nu un barbat tradator

   hei,,,tu nu esti cadru didactic,ca nu am auzit de tine,tu esti un suplinitor devenit titular peste noapte datorita lui Vili ,deci tu nu ai dreptul sa vorbesti de cei care predau in invatamint.Rusine

 12. daca nici acum nu eii masuri cu aceasta familie votez prm

 13. Ce poti sa mai spui, ieri se pupa cu Ruset azi cu Iliescu.
  Doi perdanti care au gasit o hartabala cum spune bunica.
  Nu-I ajunge ca ea conduce scoala, Necsulea Cosmin este doar o marioneta a ei, este consilier local si nu a confirmat cu nimic toti anii in care a luat banii comunitatii, s-a balacarit in mai toate partidele cu scopul de a fi consilier local.
  Un pas bun pentru ea ar fi un pas inapoi!
  Presedinte la PNL…….PANA UNDE AJUNGE PROSTITUTIA POLITICA!
  Dar chiar, este adevarat ca este o legatura intre ea si Vasile Iliescu……oare?

 14. Rusine pentru aceasta femeie, ne-am saturat de femei in politica .Ori familie ori politica.
  Inseamna ca la ea acasa sotul este cel care spala vasele iar ea spala putina de la un partid la altul.
  Ma gandesc cu uimire ca la anul din partea carui partid o sa mai candideze.
  Daca este buna sa candideze la primar ca in spatele unui partid nu are un merit deosebit.
  Sunt familist si stiu ca si ea are copii dar oare parintele care a pierdut un copil datorita ei cum se simte?
  Asta nu face decat sa faca ochi dulci la persoanele influente doar pentru un castig pentru sine.
  Chiar nu putem scapa de ea, sa nu mai lasam copii la scoala pana nu pleaca aceasta pacoste comunala.

  • Votez o femeie puternica,nu un barbat tradator

   de ce nu pleci tu,,,ea e valoare,Tu nulitate.Tu ai distrus ce e a construit,de ce nu pleci tu.Vrei sa postz ceva cu tine,ca sa nu uiti valoarea ta.

 15. Pentru taran N
  Esti un dobitoc care sugereaza ca daca se arata ca acum 12 ani a murit un copil din vina protejatei tale inseamna ca se scormoneste in paleolitic.Putea sa se intample si in cuaternar ori acum 4,5 mil ani cand s-a format pamantul deoarece crima nu se prescrie TARANE!
  Acel copil a fost impins sa isi ia viata!
  Comunitatea nu uita!
  Sa nu uiti Darie…..sa nu uiti!
  Ori cum spune ea …dreptate pana la capat…….deci sa raspunda!

  • Matale,ai fi neam cu Costică și alcoolul afectează vederea, ești băiat deștept dar nu pricepi nimic. N-am văzut-o în viața mea și nu știu cine-i ,,protejata mea”, dar problema nu e fapta ei (s-o judece și legea și Dumnezeu) ci modul cum scormonești după faptele ei de acum 12 ani, dar ți se încleștează limba când e vorba de unele mai noi ale adversarului. Dacă nu înțelegi cât de puturoasă-i schema, înseamnă că ești cu mult sub nivelul unui ,,dobitoc”.PS.Lămurește-l și pe ,,dobitoc” de ce a așteptat,,Domino” 12 ani ca să se lupte pentru biata fetiță taman în campania electorală!!

 16. oamenilor! este sub limita josniciei sa folositi tragedia unei fomilii in scopuri electorale.
  Nu apar pe nimeni, dar ce faceti voi este mare pacat in fata lui Dumnezau
  Ganditi va fiecare prin ce necazuri ati trecut si nu L maniati pe Dumnezeu ca la fiecare ne vine randul.
  Cei care sunteti in spatele acestei mizerii de campanie sunteti demni de toata mila si tot dispretul.
  Eu de obicei nu votez, dar acum merg si votez cu pnl, numai asa ca mi e sila de voi.
  Va spun sincer strategia astta cu campanie murdara este foarte paguboasa, au mai patit o si altii.
  daca ajunsarati la astfel de mizerii inseamna ca aveti morcocul adanc in fipt, imi pare rau de voi ,dar in felul asta pierdeti

 17. Primule sai susti de aia sunt PMP daca nici acum nui rez nu te vot

 18. Doar minciuni si jigniri asupra Doamnei Profesoare Necsulea, nu va este rusine sa jigniti asemenea cadru didactic care a facut si a ajutat copii comunei Dragotesti Stima si respect dm Angelica fiti tare …

 19. Rusine,rusine,rusine…….voi care va credeti barbati adevarati…..acesta femeie,va face praf.Daca aveti curaj,iesiti in fata,si luptativa cu ea.E frumoasa,desteapta,cu un CV,asa cum voi nu veti avea niciodata,si ii pune pe toti la punct.Le este frica ,si apeleaza la josnicii.Eu am fost elevul doamnei si ii datorez multe acestei femei.A fost omul care a crezut in mine.
  Azi si eu cred in ea acum

 20. Stim Vili cum ai fost elevu ei daca ma superi iti arat si o integistrare

 21. O ador pe Doamna Angelica,este o femeie asa cum rar sunt.Regret ca nu a candidat la primarie.Dupa acest articol ati crescut mult in ochii nostrii.Nu stiam ca ati fost la minting pt a salva mineritul!!!Ma intreb citi primari au fost,citi au curajul dumneavoastra.Azi dupa acest articol jegos,aveti si votul meu si al familiei mele.Fiti tare doamna,,nu va lasati intimidata de ei.

 22. dupa articol si eu votez ,Necsulea Angelica.,Sa incercam si cu o femeie.,are ceva ce multi nu au.Curaj,pt a salva Gorjul,Vroiam sa votez PSD,dar de azi m-am razgindit,votez o femeie care intelege si tine cu minerii,desi e dascal.Respect doamna,ai votul meu.

 23. Am toata stima pentru Dna profesoara Angelica.Este un cadru didactic minunat, cu o pregatire foarte buna.Pacat ca unele persoane se preteaza la atacuri josnice pentru a strica reputatia unui profesor atat de bun din comuna Dragotesti.Dna, eu si familia mea suntem alaturi de dv. Copii mei si multe alte generatii de elevi stiu ce profesor bun sunteti si va sunt recunoscatori si va apreciaza! Fiti tare!

 24. Rusine pt. acest articol!!!!!Nu-i frumos!Razbunare politica!Lupati corect , nu prin denigrare si linsaj politic!!!!

 25. Votez o femeie puternica,nu un barbat tradator

  NU VA LASATI!!!Stim ca este opera lui Cristi Nicolovici,ati fost o luptatoare si l-ati dat afara din partid,si acum se razbuna,dar nu stie ca va creste valoarea si mai mult.Nicolovici se veda acum director la Matasari,dar nu tb sa isi uite locul,este si va fi ,soferul lui Vili.
  Nu imi place partidul,dar va stimez pentru curajul de a va lupta cu toti .Unde este numele d-voastra acolo,este si votul meu.Sunteti mai barbata decit multi barbati,mai puternica si mai demna,iar lichenele care scormonesc dupa morti,vor avea acelasi destin.Ce faceti d-voastra e inu vor face in 1000 de ani.

  • Ce a facut pentru comuna Doamna. In afara de asi ridica indemnizatia lunara de la primarie

   • vino sa discuti cu ea Gheorghe,daca ai tupeu,,,,,iti spun dupa ce discuti cu ea,o votezi si tu,

    • Am discutat suficient cat sa nu o votez. Este cadru didactic, toata stima. Dar ca politician este jalnica. Da tupeu o caracterizeaza ca nu isi cunoadte lungul nasului. Habarnista

 26. Numai stiri si comentari proaste!Eu cred ca fiecare ar trebui sa-si vada de treaba lui si sa nu si mai dea cu parerea la adresa Doamnei profesoare care este este o femeie puternica si inteligenta lucru pe care noi locuitori cu „cap” ai acestei comune ne mandrim!Hoti care ne-au furat si ne-au vandut tara nu-i critica nimeni din contra sunt cei mai buni,iar oameni cu valoare cum este aceasta Doamna si multi alti oameni ai acestei tari sunt criticati ca fiind niste oameni de nimic!Prin articole de genu acestea castiga hoti si corupti pentru ca ei nu stiu cum sa lupte corect si drept asa cum a facut si face aceasta Doamna care a purtat lupte grele si tot nu s-a lasat!Tot respectul si sprijinul meu pentru Doamna Angelica!

 27. Angelica nu face altceva decat sa-si puna elevii si parintii acestora sa lupte in locul ei. Ce valoare are daca se preteaza la asa ceva? Voi cei care incercati sa-i salvati onoarea sunteti doar niste marionete pe care va manevreaza din umbra. Trageti singuri concluziile ce „om minunat” este. Va foloseste pentru asi atinge scopul. Inca alti cativa ani in consiliul local. Asta este nobilul ei scop.

 28. Sa va fie rusine mizerabililor,care sunteti in spatele acestor jigniri. Sunteti doar niste jigodii lase care se ascund ca sobolanii si inventeaza ineptii.RUSINE!RUSINE!RUSINE!
  Respect Doamna Angelica. EU va respect<Va sustin ,SI va VOtez!

 29. intreb si eu asa!

  Ncolovici pe tine te suspecteza toti. Oare de ce!?
  Apropo! tu de ce nu te mai insori!
  Deja dai de banuit, Stai prea mult pe langa vili.De, bani nu ai avut nici tu sa i platesti titularizarea

 30. Propuneti lu doamna sa si doneze indemnizatia sa vedeti daca mai activeaza in partid.

 31. Daca nu iti ajunge ajutorul social…iti da indemnizația sa,dar ce faci cu Nicolovici,ca asta iti promite si apoi fuge…

 32. Vorbesc in numele „dreptatii si adevarului”. Nu am nevoie de indemnizatia respectivei. Daca as avea, as face asa ca ea. As bate la poarta oamenilor si le-as indruga minciuni, as fi fals si ipocrit, ca ea. Sunt oameni care nu se preteaza la meschinarii. Sunt oameni care nu pot fi cameleoni. Vezi istoricul culorilor politice si ai sa ti dai seama ce vreau sa spun. Voiam sa arat ca nu „binele comunitatii” o pune pe drumuri, ci doar interesul propriu.

 33. Daca esti bărbat vino sa vb cu ea.Da are ce sa le spună .Tu ai.Fă si tu ce face ea.dar tu esti doar purtator de mapa la primar si de instrumente bărbătești.Felicitări doamna.

 34. Pentru ca cel mai destept cedeaza, nu mi mai pun mintea cu trăpaşii doamnei. Habar nu aveti cu cine vorbiti. Ii dati inainte cu dl. N. Nu am nici o legatura cu el, dar daca tot este o țara libera mi am expus parerea si nu am jignit asa cum face dna sub mai multe pseudonime. Am spus cateva pareri la care am ajuns cunoscand-o. Manipuleaza tot ce intalneste. Bravo ei. La asa timpuri, asa oameni!

 35. Sunt o fosta eleva a profesoarei Necsulea Angelica. Consider penibil tot ceea ce faceti deoarece spre deosebire de dumneaei voi nu aveti nici un fel de pregatire in niciun domeniu. De ce comentati avand in vedere ca nici macar nu o cunosteti cu adevart.Macar ea s.a interesat de soarta comunei si s.a dus la fiecare cetatean in parte pentru a.i afla parerea.Ea nu se comporta perecum actualul primar sau ca ceilalti candidati si nu apeleaza la josnici precum este acest articol.Si daca ar fi fost sanctionata sau ar fi fost data afara ar fi pierdut un profesor minunat care merita toata aprecierea.Respect pentru doamna Angelica Necsulea!

 36. Penibililor de ce comentati voi cei fara scoli in loc sa comenteze cineva cu cap si cu macar o facultate. Acuzati un om destept cu doua facultati si un cadru didactic respectat si apreciat.Sa va fie rusine pentru ce faceti!

 37. De ce intotdeauna se gasesc sa comenteze niste țărani prosti tâmpit si needucați ..
  Milogi dracu voi nici măcar nu ştiți bine sa scrieți si îi adresați Doamnei Angelica înjuri si tot felul de prosti..
  Doamna Angelica este o persoana deosebita fata de voi analfabeti dracu animale imputite cum puteti oare sa acuzati o persoana care nici măcar nu o cunoasteti ?
  Cum??

 38. Nu toti taranii sunt prosti!

  Injurii, prostii, analfabetii. Cateva greseli corectate de taranii prosti….Revoltatilor invatati!

 39. Eu te plac dar m ai mult imi plac barbatii

 40. Nicolovici cetatean

  Ce zici mă de C.N. Lati văzut azi pe la prânz? Ba tu crezi ca daca te falfii pe la terasa cu aia de la gsr iti sporeste imaginea
  vai de tine. Aia te baga in seama. Te crezi jmecher dar nu esti. Ceo fi avut de iti dete atentie. Ea nu prea vorbeste cu oameni asa competenti ca tine cu ghilimele vati prins.

 41. Aceste știri nu sunt toate reale, Comentariile răutăcioase adresate dnei profesoare Necsulea Angelica ar trebui sa inceteze sa apara pentru ca VOI nu o cunoasteti atat de bine pe aceasta femeie care e o luptatoare,desteapta si puternica,ca nici nu i-a în seama aceste comentari dar ea nu e asa cum ati descriso. Este un om minunat care vrea sa infiinteze cat mai multe proiecte pentru copii si întotdeauna a fost corecta și iubeste foarte mult copii si vrea sa îi ajute. 💟 Respect pentru dna Angelica!

 42. Ba,DA prost esti.niciodata nu veti avea valoarea lui N.C.Azi am a flat ceva tare despre el,a terminat UN master la SNSPA Bucuresti,specializarea P.R..fac pariu retardule ca nu stii ce inseamna😝😝😝😝

 43. Sa i fie rusine ca isi foloseste elevii si parinti sa o apere.

 44. EU am crezutin tine Angi dar esti o par
  siva mare Kiss

 45. Are o impresie prea buna despre ea. Va afla parerea sincera a consatenilor duminica. Toata lumea stie ca promite multe si face putine. Activeaza pe multe fronturi si face de mantuiala tot. Foloseste fara scrupule oamenii. Asta face cel mai bine.

 46. Angi nu esti conecta mai laudate putin retragete usor ca ooo pati.

 47. Cozmine daca nici tu nu o cunosti atunci cine asta o sa te faca si pe tine parsiva mare

 48. Pe Nicolovici sa l pupi in cur Angelico ca puteai sai pui otrava in ceai cınd ai putut avum va veni vremea lui si ferea esti terminata

 49. Pe Barbu il cunosc si acum cauta pe Elodia pina un
  alta te a gasit pe tine

 50. Un mes pozitiv il ai de la un Rovinarean jegos si ingust la minte tot ca tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *