marți , 12 decembrie 2017 - 4:19

O firmă din GORJ datorează statului fix 1.001.001.190 de lei

Cel mai mare datornic către stat din județul Gorj datorează bugetului peste un miliard de lei, respectiv 1.001.001.190 de lei. După datele din listele ANAF, cel mai probabil este vorba despre Societatea Comercială pentru Închiderea și Conservarea Minelor SA, cu sediul în Târgu Jiu. Pe listele ANAF, societatea din Gorj figurează la poziția a cincea pe lista contribuabililor mici și are 113 milioane datorii către CAS, dar accesorii la acele datorii de, atenție!, 706 milioane de lei, deci în total datorează 820 de milioane de lei doar către bugetul asigurărilor sociale de stat (Pensii sau CAS).
În condițiile în care bugetul fondului de pensii este deficitar, iar guvernul face eforturi în fiecare lună să asigure banii de pensii ai românilor, există „mastodonți“ de stat în economie care nu și-au plătit de ani buni contribuțiile la CAS, adică la Pensii și nu numai.
Pe site-ul Ministerului Finanțelor, în dreptul rubricii „datorii“ din bilanț, societatea respectivă figurează cu sume pe care le datorează către buget și către terți de 1,65 miliarde de lei.

Continuarea mai jos:

Sursa: http://www.gds.ro/Local/2016-05-27/mastodontii-de-stat-cu-datorii-care-ingenuncheaza-economia/

loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.