O LUPTĂTOARE cu o poveste de viață INCREDIBILĂ! Suferă de o BOALĂ incurabilă, dar nu a împiedicat-o să fie FERICITĂ!

nicoleta-stoica1x

Târgujianca Nicoleta Stoica este un exemplu pentru noi toți, de tărie, voință și credință. Tânăra este președinta unui ONG -Asociația „High Hopes”, care are ca scop prevenirea marginalizării sociale a persoanelor cu deficiențe motorii și neuromotorii.

Nicoleta suferă de tetrapareză spastică, o boală incurabilă, care a ținut-o captivă într-un scaun cu rotile până la vârsta de 20 de ani. Acum, la cei 33 de ani, tânăra din Târgu Jiu se poate mândri, însă nu o face, cu o mulțime de realizări: făcea activităţi de secretariat şi terapie ocupaţională în cadrul Clubului de zi „Per Aspera ad Astra”, deschizându-le uşa tuturor beneficiarilor acestui club, pe care îi învăţa să utilizeze calculatorul, să realizeze diferite obiecte decorative şi să comunice; în urmă cu un an a înființat Asociația „High Hopes” prin care luptă pentru drepturile persoanelor cu dizabilități, accesibilitate, siguranță, independență și îmbunătățirea calității vieții, participare activă în societate, egalitatea șanselor, acces la educație și integrare profesională.

Nicoleta s-a LOGODIT ieri!

Marea pasiune a Nicoletei este aceea de a ajuta oamenii, iar Dumnezeu a răsplătit-o pentru asta scoțându-l în cale pe Petrișor. Tânărul este din Focșani și este membru voluntar în cadrul asociației unde Nicoleta este președinte. Cei doi și-au publicat, ieri(nr.red), pe conturile personale de facebook că s-au logodit. „Inimile noastre împreună pentru totdeauna. Te voi iubi tot restul vieții mele.Te iubesc enorm” a fost mesajul pe care Petrișor l-a postat alături de o fotografie cu mâna iubitei sale purtând inelul de logodnă. Imaginea a primit în câteva ore sute de aprecieri și zeci de felicitări.
loading...
Loading...

Citește și

FOTO. Fiul afaceristei Luminita, RETINUT de politisti pentru FURT

In urma cercetărilor și a activităților desfășurate de polițiști din cadrul BIC Tg. Jiu, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *