luni , 23 octombrie 2017 - 12:48

O nouă ATRACȚIE în Rânca: Parc AVENTURA!

parc-aventura-ranca-1

Parc Aventura Rânca este noua atracție a turiștilor care urcă în stațiune și care vor parcurge și Transalpina, cea mai înaltă șosea din România. Parc Aventura este afacerea unui gorjean pasionat de alpinism, care promite a fi una de succes.

Noul parc a fost creat pe o suprafață de patru hectare, iar aici iubitorii muntelui pot practica sporturi extreme și pot petrece câteva ore pline de adrenalină. Parcul are nouă ateliere, iar traseul de tiroliene are o lungime de 240 m. Există patru supraveghetori, turiștii fiind însoțiți mereu de oameni gata să intervină dacă se întâmplă vreun incident neplăcut. Parcul a fost amenajat în pădurea de la intrarea în Stațiunea Rânca și deja, foarte mulți turiști i-au trecut pragul. Mai ales copiii și tinerii s-au arătat foarte încântați de ceea ce au găsit aici. Cei mai mulți copiii au fost atrași de tiroliană. „Parc Aventura Rânca se vrea a fi un proiect care să țină în zonă turiștii care traversează cea mai spectaculoasă șosea din România. Prețul unui bilet este 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii”, spun proprietarii parcului. Parcul a fost inaugurat sâmbătă, 6 august și va deveni, cu siguranță, noua atracție a stațiunii Rânca. Pe pagina de facebook a afacerii, foarte mulți turiști au apreciat și și-au spus părerea despre noul parc. Majoritatea au fost foarte încântați de felul în care și-au petrecut timpul aici.

loading...
Loading...

Citește și

Buletine de identitate GRATIS! Cum îl poți OBȚINE!

Costurile de producere și eliberare a actelor de identitate ale persoanelor cu vârsta de 14 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.