vineri , 17 noiembrie 2017 - 23:23

O nouă săptămână de examen! ASTĂZI începe evaluarea competențelor digitale

elevi-bac

Liceenii susțin, de marți până joi, penultima probă orală a examenului de Bacalaureat, evaluarea competențelor digitale. Elevii pot echivala această probă cu ajutorul certificatului European Computer Driving Licence (ECDL), conform unui comunicat redactat de românialiberă.ro. Cei care nu au făcut asta, însă, vor trebui să arate că știu să caute pe Internet informații și să le insereze într-un fișier de tip HTML.

Aproximativ 4000 de elevi gorjeni vor susține această probă urmată susțin, în perioada 27 iunie – 1 iulie, de cea de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. Probele scrise vor debuta pe 4 iulie și se vor desfășura după următorul calendar: 4 iulie – Limba și literatura română, 6 iulie – proba obligatorie a profilului, 8 iulie – proba la alegere a profilului și specializării. Primele rezultate obținute de candidați la examenul de Bacalaureat vor fi afișate în data de 12 iulie, până la ora 16.00. În aceeași zi, în intervalul orar 16.00-20.00, vor putea fi depuse și eventualele contestații. Acestea vor fi soluționate în perioada 13-15 iulie, iar rezultatele finale ale primei sesiuni a Bacalaureatului vor fi afișate în cursul zilei de 16 iulie.

loading...
Loading...

Citește și

Câte zile libere vom avea de Crăciun şi Revelion!

Veste bună pentru toţi românii: vom avea patru zile de Crăciun 2017 şi patru de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.