O parte dintre NAVETIȘTII CE Oltenia ar putea lucra fără să mai vină la Târgu Jiu!


• Directorul CEO, Sorin Boza: „Dacă dau randament, nu sunt probleme”

Aproximativ 40 de salariați ai CE Oltenia fac naveta de la Craiova la Târgu Jiu, având sarcini care nu necesită prezența fizică în companie. Prin urmare, președintele Directoratului CEO, Sorin Boza, a găsit o soluție care se aplică și în mari corporații.

Dată fiind era tehnologiei în care trăim, munca de acasă a devenit normală pentru mulți angajați din privat. Probabil că acest procedeu se va aplica și la CE Oltenia vizați fiind salariații care nu au o muncă activă în companie, lucrând numai pe computer. Programul lor este de opt ore în cadrul Complexului la care se adaugă alte patru ore, făcând naveta Craiova – Târgu Jiu și invers.

Va lua curând o decizie

Din acest motiv, Sorin Boza este aproape de a lua o decizie, după cum a declarat la un radio local: „Nu este vorba despre o muncă activă. Sunt oameni care, din fața unui calculator, pot lucra de oriunde pentru compania în care muncesc. În marile corporații este deja demult valabilă această modalitate. Eu m-am gândit la binele salariatului. Să fii pe drumuri zilnic câte patru ore este extrem de obositor. Eu spun că dacă aceștia dau randament, pot să lucreze de oriunde, este vorba despre business-uri mai simple care nu necesită prezența lor la companie. Nu toată lumea care face naveta poate rămâne acasă să lucreze. De exemplu, la dispecerat este o altă problemă. Acolo sunt trei care sunt de la Craiova și trei care sunt din Târgu Jiu, iar situația este clară. Mie mi s-a părut o idee eficientă: și de a face economie și în ceea ce privește situația colegilor de la Craiova. Atâta timp cât au randament, nu cred că ar trebui să existe probleme. Fiecare să-și facă treaba lui. Noi facem asta pentru binele angajatului. Nu am luat încă o decizie în acest sens, e deocamdată doar o idee. Dar, trebuie să se înțeleagă că nu se mută sediul social al companiei. Business-ul rămâne aici, la Târgu Jiu, așa cum este normal”, a mai spus acesta.

loading...
Loading...

Citește și

Producție mai mică de cărbune

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele patru luni ale anului în …

4 comentarii

  1. Psd o sa deconteze la alegeri cat de curand prostia de a sustine prostovani de teapa individului de mai sus. Pe Boza nu-l intereseaza decat functia lui. Mafia lui Condescu conduce CEO. Am votat PSD crezand ca ne scapa de penalii, prostii si hotii din CEO! Dar n-au facut decat sa sustina mafia lui Condescu!

  2. Ieri se mutau niste departamente la Craiova! Astazi lucreaza salariatii de acasa, ca in marile corporatii(sic!). Sunt mai multe idei intro idee. Ar fi de ras, daca n-ar fi de plans!

  3. Bai Bozo, serviciile astea nou infiintate de tine in afara de paguba si matreata produc si alteceva ce poat efi folosit? Oricum nu au nici o legatura cu bunul mers sau dezvoltrea CEO? Iti bati joc de cei ce muncesc prin ceee ce faci!

  4. Am o intrebare pt Boza… Consiliera ta Jianu si Pitaroiu pot sa se duca in puscarie si sa lucreze de acolo? Sau Anto? Va pregatiti terenul sa lucrati din puscarii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.