O româncă, șefă de promoție la Sorbona, va lucra la cea mai mare școală privată de business din Europa

Andreea Grad, în vârstă de 21 de ani, se poate lăuda deja că are reușite pe plan profesional cum nu multă lume are la vârste mai înaintate. A terminat facultatea în cadrul Universității Paris-Sorbona ca sefă de promoție, iar în scurt timp va începe să lucreze pentru Europe Business School, cea mai mare școală privata de business din Europa.

Înarmată cu mult curaj, Andreea Grad, o bistrițeancă ambițioasă și harnică, și-a luat inima în dinți și a decis să studieze la Université Paris-Sorbonne, una dintre cele mai bine cotate universități din lume. Dorința de a excela și-a spus cuvântul, iar anul acesta, în iunie, la finalizarea studiilor, Andreea s-a întors acasă mândră de tot ceea ce a realizat: a terminat facultatea ca șefă de promoție. Născut în comuna Lunca Ilvei, unde a și învățat până în clasa a VIII-a, Andreea, care de Sfânta Maria a primit titlul de cetățean de onoare al comunei natale, a făcut liceul la Bistrița, în cadrul Colegiului Național «Andrei Mureșanu», iar astăzi este admisă la un dublu masterat în Franța.

Sursa: Libertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

Poliția, la Roșia Jiu. Bărbat oprit în trafic. Vezi ce s-a întâmplat!

La data de 17 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au depistat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.