O româncă, șefă de promoție la Sorbona, va lucra la cea mai mare școală privată de business din Europa

Andreea Grad, în vârstă de 21 de ani, se poate lăuda deja că are reușite pe plan profesional cum nu multă lume are la vârste mai înaintate. A terminat facultatea în cadrul Universității Paris-Sorbona ca sefă de promoție, iar în scurt timp va începe să lucreze pentru Europe Business School, cea mai mare școală privata de business din Europa.

Înarmată cu mult curaj, Andreea Grad, o bistrițeancă ambițioasă și harnică, și-a luat inima în dinți și a decis să studieze la Université Paris-Sorbonne, una dintre cele mai bine cotate universități din lume. Dorința de a excela și-a spus cuvântul, iar anul acesta, în iunie, la finalizarea studiilor, Andreea s-a întors acasă mândră de tot ceea ce a realizat: a terminat facultatea ca șefă de promoție. Născut în comuna Lunca Ilvei, unde a și învățat până în clasa a VIII-a, Andreea, care de Sfânta Maria a primit titlul de cetățean de onoare al comunei natale, a făcut liceul la Bistrița, în cadrul Colegiului Național «Andrei Mureșanu», iar astăzi este admisă la un dublu masterat în Franța.

Sursa: Libertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

Percheziții ale polițiștilor de la ”Economic”, la Motru. Două femei și un bărbat, cercetați penal. Vezi de ce sunt acuzați!

În această dimineață, polițiști de investigare a criminalității economice au efectuat trei percheziții domiciliare la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *