miercuri , 26 aprilie 2017 - 10:47

O să râzi cu lacrimi! Ce a păţit un tânăr care şi-a dorit să meargă la prostituate!

Un tânăr a povestit despre o întâmplare amuzantă petrecută atunci când a dorit să aibă parte de senzaţii tari cu o femeie uşoară.

Acesta a ajuns la adresa oferită de tânără, însă a avut parte de o serie de întâmplări mai puţin obişnuite. „La telefon se recomandă de 20 de ani, la faţa locului are cel puţin 25. După ce am urcat, am scanat locaţia şi am văzut o uşă fumurie prin care nu se vedea nimic, care era închisă. Întreb ce e acolo, cică n-are acces, aşa a închiriat apartamentul şi e închisă, nu poate să intre acolo. Mă, să dea dracu’, p’asta n-am mai auzit-o. Am stat puţin şi am gândit cu capul de sus, am cerut banii înapoi şi am plecat. Bănuiala mea e că acolo era peştele, uşa fiind fumurie, şi nevăzând ce se află dincolo, erau şanse şi să fiu actor într-un film porno, canapeaua fiind faţă-n faţă cu uşa.”

Însă, totul s-a terminat cu bine pentru ghinionistul tânăr, deoarece a reuşit totuşi să facă şi ceva distractiv, prinzând pokemoni în faţa blocului unde a avut dezamăgirea carnală. „Partea bună e că în faţa blocului e un Pokestop, aşa că n-am fost degeaba.”

Sursa: cancan.ro

loading...

Citește și

A murit în Italia, în urma unui ACCIDENT GRAV! Femeia avea 34 de ani

O româncă de 34 de ani care locuia în Roma și-a pierdut viața într-un accident …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.