O tânără din Gorj, ALĂTURI de Paula Seling. Vezi ce fac împreună!

IOANA-GOMOI-prima-poza

Ioana Gomoi, tânăra regizoare din Târgu-Jiu, a colaborat cu Paula Seling, pentru care a realizat un videoclip. Despre Paula Seling, Ioana Gomoi spune că este o femeie frumoasă și incredibil de talentată.

 

ioana-gomoi-3Gorjeanca Ioana Gomoi va mai colabora și pe viitor cu Paula Seling. Melodia „Let It Go” este o producție TommoProduction și a lui Bogdan Tomoșoiu, acesta fiind și cel care a manageriat îndeaproape realizarea acestui proiect. Videoclipul urmează să fie lansat în cursul săptămânii viitoare, echipa de profesioniști lucrând la montaj. „Chiar acum lucrăm la montaj. Proiectul a venit pur și simplu. Am discutat ceva timp modalitatea de colaborare și ne-am înțeles și am zis să ne punem pe treabă. Sunt foarte mândră de ce ne-a ieșit. Nu o să fie singurul proiect alături de Paula asta pot să vă asigur… Cât despre Paula Seling ca și artist numai cuvinte de laudă! Calitate, talent, frumusețe, este aproape ireală. Este absolut minunată, este o femeie frumoasă și un talent incredibil. A fost frumos la filmări. Ne-am distrat pe măsură, pentru că așa facem noi mereu și am lucrat cu multă veselie”, a spus Ioana Gomoi.

ioana-gomoi-2Tânără și foarte talentată

Ioana Gomoi, ambasador al turismului gorjean (titlu primit anul trecut) și regizoare la doar 25 de ani, este o tânără talentată și extrem de muncitoare și ambițioasă. Trăiește de opt ani la București și a realizat zeci de videoclipuri pentru artiști importanți din România și nu numai.

loading...
Loading...

Citește și

Ai cumpărat ASTA din LIDL? Conține SALMONELLA!

Producătorul austriac Estyria Naturprodukte GmbH recheamă preventiv produsul ”Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g”, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *