O tânără A NĂSCUT în mașina pompierilor!

O femeie din Iași a născut într-o autospecială a pompierilor un bebeluș sănătos. Cuprinsă de durerile facerii, gravida nu a mai putut aștepta ca să ajungă la spital. În zona localității Bâtca, de unde provine tânăra mamă, drumurile sunt blocate din cauza ninsorii abundente.

Gravida a adus pe lume bebelușul într-o ambulanță de transport victime multiple (ATVM). În timpul travaliului, i-a fost alături o asistentă medicală de la Ambulanța Iași, trimisă în localitatea Bâtca, comuna Dagâța pentru a-i acorda îngrijiri medicale, scrie Agerpres.ro.

„Atât lehuza, o femeie în vârstă de 23 de ani aflată la a doua naștere, cât și nou-născutul sunt în stare foarte bună. Vom trimite șenilata cu un echipaj medical la Dagâța, pentru a aduce mama și copilul în bune condiții. Din cauza zăpezii, se circulă în condiții de iarnă. Pe drum sunt crengi și copaci căzuți pe drum, motiv pentru care s-au format coloane de mașini”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Situații de Urgență (ISU) Iași, Silvia Bolohan.

Libertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

Încă un tânăr REȚINUT pentru tulburarea ordinii publice!

La data de 24 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au continuat cercetările …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *