O tânără A NĂSCUT în mașina pompierilor!

O femeie din Iași a născut într-o autospecială a pompierilor un bebeluș sănătos. Cuprinsă de durerile facerii, gravida nu a mai putut aștepta ca să ajungă la spital. În zona localității Bâtca, de unde provine tânăra mamă, drumurile sunt blocate din cauza ninsorii abundente.

Gravida a adus pe lume bebelușul într-o ambulanță de transport victime multiple (ATVM). În timpul travaliului, i-a fost alături o asistentă medicală de la Ambulanța Iași, trimisă în localitatea Bâtca, comuna Dagâța pentru a-i acorda îngrijiri medicale, scrie Agerpres.ro.

„Atât lehuza, o femeie în vârstă de 23 de ani aflată la a doua naștere, cât și nou-născutul sunt în stare foarte bună. Vom trimite șenilata cu un echipaj medical la Dagâța, pentru a aduce mama și copilul în bune condiții. Din cauza zăpezii, se circulă în condiții de iarnă. Pe drum sunt crengi și copaci căzuți pe drum, motiv pentru care s-au format coloane de mașini”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Situații de Urgență (ISU) Iași, Silvia Bolohan.

Libertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

ACUM! PATRU victime în accidentul de la Câmpu Mare! O persoană este inconştientă şi o alta încarcerată!

ISU Gorj a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localitatii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.