O tânără s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc din Rovinari. Vezi MOTIVUL pentru care a vrut să se sinucidă!

bloc-rovinari

O tânără, în vârstă de 25 de ani, din oraşul Rovinari s-a aruncat, seara trecută, de la etajul 3 al blocului în care locuia, după o ceartă cu părinții. Deși avea de crescut o fetiţă de doar doi ani, tânăra a încercat să-și ia viața din cauză că mama sa i-a interzis să mai continue relația cu un bărbat din Moldova pe care aceasta îl cunoscuse la muncă în străinătate.

Georgiana tocmai s-a întors de la muncă din Germania și a venit la Rovinari să-și vadă fetița de numai doi anișori. Tânăra a cunoscut în străinătate un bărbat din Moldova cu care voia să-și refacă viața, după o relație eșuată, și urma să plece în vizită la acesta în zilele următoare. Seara trecută însă, între Georgiana și părinții săi, care nu erau de acord cu relația acesteia, a avut loc o ceartă aprinsă pe această temă, iar la un moment dat tânăra s-a aruncat în gol de la etajul 3 al blocului.
Vecinii spun că mama sa i-ar fi interzis să meargă în Moldova să-și vadă iubitul iar acest lucru a determinat-o pe Giorgiana să încerce să-și pună capăt zilelor.
Norocul său a fost acela că, în urmă cu câteva zile, în jurul blocului, administrația locală efectuase unele lucrări la o conductă de apă, iar pământul răscolit recent și nebătătorit a atenuat destul de mult din impact.
În urma impactului cu solul, tânăra a suferit răni grave și a fost preluată de un echipaj medical și transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Târgu-Jiu, însă după ce a fost evaluată de medici, din cauza multiplelor traumatisme pe care le-a suferit, s-a decis transferarea sa la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”din București.

loading...
Loading...

Citește și

A dat primul interviu la 84 de ani! Târgujianca a plecat acasă cu aproape 300.000 de euro

Câștigătoarea marelui premiu la Loto 6/49 s-a prezentat, miercuri, la sediul central al Loteriei Române …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *