O tânără și doi bărbați, REȚINUȚI în clubul Mozart! Ce aveau la ei!

razie-mozart

Poliţiştii din cadrul IPJ Gorj au organizat o acţiune pe raza Municipiului Târgu Jiu, în cluburile și în localurile de alimentaţie publică cu program non-stop, pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice. În urma raziei la unul dintre cele mai populare cluburi din zona Spitalului 700, oamenii legii au reținut o fată în vârstă de 26 de ani și doi bărbați, care aveau asupra lor arme albe.

În urma verificărilor efectuate la un club din localitate, au fost identificate trei persoane, cu vârste cuprinse între 26 și 32 de ani, care aveau asupra lor obiecte periculoase. Polițiștii au găsit asupra femeii în vârstă de 26 de ani un briceag și alte bricege și cuțite asupra celor doi bărbați. Unul dintre cei doi tineri era cunoscut de oamenii legii din cauza altor scandaluri în care a mai fost implicat.
Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu, în vederea continuării cercetărilor și documentarea întregii activități infracţionale. „În baza probatoriului administrat în dosare, a fost dispusă măsura reținerii celor 3 persoane, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă al IPJ Gorj. În cauză s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a spus Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Mesaj sfâșietor după moartea fratelui cântăreței Mira! Vezi ce a postat mama lui „U-Zi” pe Facebook!

Tânărul care și-a pierdut viața în urma accidentului care a avut loc în noaptea de …

3 comentarii

  1. Lumea buna are pistolete , iar astia bricege si 24ore de arest :)) de rasu plansu

  2. 2 puscariasi si o haimana

  3. La pușcărie cu cine nu știe sa se comporte în societate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *