luni , 20 noiembrie 2017 - 6:12

O TÂNĂRĂ SUPERBĂ din Târgu Jiu, la un pas să fie ASISTENTĂ TV! Pentru ce JOB se zbate!


Larisa Dobrescu este o tânără superbă din Târgu Jiu, în vârstă de 19 ani, care-și dorește să ajungă asistenta celor de la „Trăsniți în Nato”, de la Prima Tv. Aceasta se descrie ca fiind o persoană plină de veselie, cu simțul umorului și, cel mai important, o bună actriță.

„Buna! Îmi doresc să devin asistentă în acest serial deoarece sunt o persoană plină de veselie, am simțul umorului, sunt plină de energie, sunt fotogenică și am din darul actoriei! După mine, acest post de asistentă mi se potrivește perfect”, se descrie tânăra din Târgu Jiu pe site-ul click.ro. Dacă vreți ca târgujianca să ajungă asistenta primarului Pupăză din show-ul tv, o puteți vota aici: http://asistentapentrutrasniti.click.ro/asistente/larisa-dobrescu

Concursul pentru a descoperi cea mai bună asistentă pentru Prima Tv continuă până pe 18 septembrie: „Dacă ai peste 18 ani, ești veselă, simpatică, ai simțul umorului și consideri că ai talent actoricesc, participă la casting și poți intra în echipa Trăsniților! Trimite-ne 3 poze și convinge-ne în câteva rânduri că tu ești cea care merită rolul de asistentă. Ai șansa să devii vedetă de televiziune, alături de simpaticii Trăsniți. Apoi mobilizează-ți toți prietenii să te voteze pe pagina de concurs, pentru că votul lor va conta în proporție de 50% în alegerea câștigătoarei, restul de 50% revenindu-i echipei de producție a celui mai longeviv serial din lume, conform Guiness World Records! Perioada campaniei: 16 august – 18 septembrie”, anunță organizatorii. Aici vă puteți înscrie: http://asistentapentrutrasniti.click.ro/

loading...
Loading...

Citește și

A fost în vacanță în Bangkok și a avut parte de o experiență RUȘINOASĂ! Fosta patroană din Târgu Jiu a povestit totul: „Arăt a ciorditoare”

E frumoasă, tânără, are tot ce-și dorește și trăiește într-un loc de vis. În Abu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.