O vedetă RUPE tăcerea! De ce s-a despărţit de afaceristul din Gorj!

Au pus punct mariajului lor, iar viaţa a luat-o de la capăt pentru Cristina Spătar şi Alin Ionescu, om de afaceri originar din Gorj. Dornică să nu sufere copiii lor, cântăreaţa a decis să rămână în casa partenerului său de viaţă, pe care o împart.

“Toată lumea mă întreabă cum stăm şi unde stau. Nu stau nici cu soacra, nici cu socrul. Avem casa noastră, fiecare cu viaţa lui, punct! Avem casa împărţită: el la stânga, eu la dreapta. La cheltuielile comune contribui şi eu. Sunt un om responsabil, o mamă responsabilă (…)A fost o perioadă grea, dificilă, în prima etapă am simţit că îmi pierd echilibrul, ulterior, ajutată de prieteni şi familie, de soacra-mea, încet-încet am reuşit, zic eu, să depăşesc. Acum, mă focusez foarte mult pe muncă. Mi-am stabilit un business plan şi mă focusez pe lucrurile pe care le am de făcut. Vreau să fac lucruri frumoase pentru ca fiul şi fiica mea să fie mândri de mine”, a mărturisit vedeta pentru WOWbiz.

loading...

Citește și

FOTO: Un SUPERMARKET din Târgu Jiu A DAT LOVITURA! Prețuri mai mici decât Carrefour sau Lidl!

Oamenii de afaceri Claudiu şi Ionel Zglobiu şi Marius Mierlă din Craiova pun bazele primului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.