Obicei simplu care te va ajuta să slăbești și să te menții tânără

poza-puls

Andreea Sava spune care este cel mai simplu obicei care te ajută să slăbești și să te menții tânără.
„Ați rămâne uimiți cum lucruri pe care le considerați minore stau în calea siluetei pe care vi-o doriți sau a cearcănelor de care nu reușiți să scăpați, a problemelor cu pielea sau părul sau, mai grav, a unor probleme majore de sănătate.
Unul dintre lucrurile pe care majoritatea le minimalizează este hidratarea. Deși nu ne concentrăm, de cele mai multe ori, la câtă apă bem, absolut fiecare proces din organism depinde de aceasta. Iar organismul îmbătrânește prematur în lipsa ei”, scrie jurnalista pe blogul său.
Astăzi, însă, vă spun cel mai simplu lucru pe care-l puteți face pentru o mai bună hidratare.
400 de ml de apă imediat după trezire
Știu, poate părea imposibil pentru cineva care nu e obișnuit să bea apă dar, credeți-mă, nu este. La început va fi mai greu apoi devine un automatism. O cană de apă de 400 de ml, la temperatura camerei, pe stomacul gol, imediat după ce v-ați trezit, va face minuni pentri digestie, pielea va fi mai frumoasă și mai strălucitoare, părul la fel. Și mâncați dupa jumătate de oră după ce ați băut-o.
Așa am început și eu să beau apă, după ce ani de zile nu beam decât sucuri. Puteți să stoarceți în ea și puțină lămâie, pentru savoare. Pe lângă avantajele pe care vi le-am enumerat, vă va deschide apetitul pentru băut apă și în timpul zilei.
loading...
Loading...

Citește și

Utilizări spectaculoase: ce nu ştiai că poţi face cu vodca

Chiar dacă mulţi dintre noi consumă vodcă ocazional, trebuie să ştii că această băutură are …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *