Oferta de muncă în străinătate pentru românii cu studii medii, plătită cu salarii de la 500 euro la 2.000 euro lunar

Iată care este oferta de muncă în străinătate, disponibilă în această perioadă pentru românii care au o calificare. Vă spunem ce profiluri profesionale caută angajatorii şi ce salarii oferă pentru locurile de muncă vacante.
O firmă de plasare recrutează din România 20 de electricieni, mecanici maşini unelte, electromecanici, dispuşi să lucreze în Germania.

Angajatorii oferă salarii nete lunare cuprinse între 1.850 de euro şi 2.050 de euro. Candidaţii selectaţi pe aceste posturi vor lucra 40 de ore pe săptămână şi vor avea 24 de zile concediu anual. Cazarea este suportată de angajator iar contractul de muncă oferit e pe perioada nedeterminată.
Firma de plasare nu percepe nici taxe, nici comisioane candidaţilor.

O firmă de recrutare caută zidari, dulgheri, sudori, instalatori, electricieni români, dispuşi să lucreze în Olanda.
Angajatorii caută candidaţi care au calificare în meseria pentru care aplică, sunt responsabili, dinamici, motivaţi, au cunoştinţe medii de engleză.
Salariile încep de la circa 1.300 euro net lunar.

O fermă din Danemarca recrutează personal din România. Angajatorii caută oameni cu experienţă de muncă în fermă, care au permis de conducere categoria B şi pot susţine o conversaţie în engleză. Salariile brute lunare oferite încep de la 1.700 euro

Un lanţ internaţional de hoteluri angajează 40 de români dispuşi să lucreze în Kuweit.
Posturile disponibile sunt: recepţioner, concierge, bellboy, hostess, waiter, runner, bartender, restaurant supervisor, electrician, tâmplar, croitor, menajeră.
Angajatorii caută vorbitori de engleză, cu atitudine pozitivă şi cu personalitate plăcută. Experienţa în postul vizat la angajare nu e obligatorie la angajare.
Salariile oferite sunt cuprinse între 500 de euro şi 2.000 euro pe lună. Angajatorul asigură cazarea, mesele, biletul de avion şi oferă asigurare medicală candidaţilor selectaţi.

Mai multe informații despre ofertele de muncă găsiți la adresa: http://www.economica.net/oferta-de-munca-in-strainatate-pentru-romanii-cu-studii-medii–platita-cu-salarii-de-la-500-euro-la-2-000-euro-lunar_123284.html

loading...
Loading...

Citește și

Vremea se schimbă RADICAL!

Marti (24 aprilie)  Vremea va fi deosebit de caldã, dar va deveni, în general instabilã, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *