OFICIAL: ARMATA OBLIGATORIE de la 1!

E OFICIAL! Din 01.01.2017 va fi reintrodusă ARMATA pentru tineri de peste 18 ani, cu durata de 3 luni.

Armata va fi reintrodusă pentru vârstele de peste 18 ani, durata armatei va fi de trei luni, care va intră în vigoare de la 1 ianuarie, relatează jurnalmm.ro.

Ministerul României a declarat că în acest moment Armata Română se numără aproximativ 80.000 de efective „peste 50.000 de militari având experiență teatrelor de operații”.

Potrivit lui Mihnea Motoc, legea rezerviștilor voluntari concepe „un sistem foarte judicios de antrenare atât a celor care au avut la un moment dat în cariera lor o formație militară, câț și a celor care nu au niciun fel de pregătire militară”.

 

loading...
Loading...

Citește și

A ajuns la spital după ce a căzut BEAT cu bicicleta!

La data de 19 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Târgu-Cărbuneşti s-au sesizat din oficiu …

6 comentarii

 1. Cel care a pus acest titlu la acest articol e chiar batut in cap. Pentru el voluntar=obligatorie?!? Daca legea este legea rezervistilor voluntari, de unde a scos el ca e armata obligatorie??? Concediati-l de urgenta, ca mai creaza si panica in tara cu asemenea titluri de articole.

  • karla karolina

   este odiferenta intre rezervist si armata oblig.DOMNILOR armata nu trebuia scoasa dar in shimb redusa la o anumita perioada trei lunii sau mai mulat dc doa motive clare unu apararea in caz de urgenta si doi este vb de aface ordine in rindul tineretului pe tema de a asculta parintii si a se subordona nu sa mearga in cluburii si sa nu asculte de parintii dar tinerii in ziua de azi stiu doar sa spuns la parintii dam fam deci int]un cuvint obligatii parintii iar eii nimic fata de socitate si fam

 2. karla karolina

  ami cer scuze pt scris dar as grabit eu care am efectuat satgiul militar un an si noua lunii stiu ce e armata am efectuat armata la vanatorii de munte artilerie foarte usoara pt cei care nu situ ce aseamna armata doresc si vreu sa fie armata obligatorie cit timp nu conteaza o perioada in care sa caleasca pe tinerii in ziua de azi ei sant fatali fac ungiile si se penseaza rasa de barbatii INFERIORII ARMATA BINE VENITA OBLIGATORIE JOS PALARIA DACA SE INTRODUCE ARMATA

 3. karla karolina

  PUTOSII LUI MAMA SI TATA LA ARMATA CU VOII RASA DE BARBATII INFERIORII

 4. karla karolina

  fatalaiii la armata cu voii

 5. karla karolina

  eu sant maghiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *