OFICIAL! Pandurii, în insolvență. Astăzi se decide administratorul special

club-pandurii

Tribunalul Gorj a admis, ieri, cererea de deschidere a procedurii generale a insolvenţei formulată de Clubul Sportiv ”Pandurii Lignitul” Tg-Jiu și a numit administrator judiciar provizoriu firma CONSULTING COMPANY IPURL, cu un onorariu provizoriu lunar de 12000 lei, fără TVA.

facs-pandurii

Instanța a acordat termen de procedură la data de 18.01.2017 pentru analizarea primului raport întocmit de administratorul judiciar şi soluţionarea eventualelor contestaţii la tabelul preliminar de creanţe. Până atunci, există câteva termene până la care trebuie îndeplinite unele proceduri, printre care și înscrierea la masa credală a celor care au de primit bani de la club.
Astăzi, asociații clubului de fotbal se întrunesc pentru a căuta soluții de finanțare, având în vedere protestul spontan al fotbaliștilor care au decis, ieri, pentru o scurtă perioadă să nu iese la antrenament, ci să stea la vestiare, dar și pentru a se consulta în vederea desemnării unui administrator special care să se ocupe, pe perioada insolvenței, de activitatea clubului.

A.G.


loading...
Loading...

Citește și

FOTO. Fiul afaceristei Luminita, RETINUT de politisti pentru FURT

In urma cercetărilor și a activităților desfășurate de polițiști din cadrul BIC Tg. Jiu, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *