duminică , 22 octombrie 2017 - 0:25

Oficiul de Cadastru Gorj ANGAJEAZĂ! Nu trebuie să ai VECHIME!

sediu-cadastru

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, pentru consilier cadastru debutant și pentru referent, treapta IA.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale pentru funcția de consilier cadastru debutant sunt: studii de specialitate adică studii universitare de licenţă sau studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă, specializarea cadastru, geodezie, topografie, topografie minieră, măsurători terestre, iar pentru postul de referent, treapta IA viitorul angajat trebuie să aibă studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat; vechime în muncă: minimum 6 ani şi 6 luni; posesor permis de conducere categoria BE, CE, de minimum 6 ani. Concursul pentru primul job, mai sus menționat, va avea loc în data de 17 noiembrie iar data limită de depunere a dosarului este de 9 noiembrie. Pentru postul vacant de referent proba scrisă va avea loc în data de 17 noiembrie. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituţiei din Târgu-Jiu, str. 8 Martie nr. 3A, judeţul Gorj, telefon 0253/217.189, 0253/215.893.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

Noi REGULI pentru angajarea funcţionarilor publici!

Regulile privind concursurile pentru funcționari publici au fost modificate printr-un act normativ care a fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.