Oiţă, omul de încredere al lui Gruescu, primar la Negomir

• Ștafetă predată simbolic! Primarii au nășit cuplurile cu 50 de ani de căsnicie

primari-negomir-Foto-N-SAT

Cu ocazia Sărbătorii Înălțării lui Hristos sau Ispasul la Negomir a avut loc și predarea simbolică a ștafetei de primar. Ion Gruescu, cel care s-a aflat la cârma acestei comune vreme de 20 de ani, a predat ștafeta (momentan doar simbolic până la instalarea propriu-zisă) nou-alesului Tudor Oiță, un tânăr în care și-a pus toate speranțele.

primari-NEGOMIR

Ion Gruescu a declarat de mai multe ori în trecut că Tudor Oiță este cel mai potrivit om pentru a prelua Primăria Negomir, mai ales că acesta este persoana/funcționarul public care s-a ocupat de în ultimii ani de toate proiectele importante de care au beneficiat locuitorii comunei. Tânărul Tudor Oiță, fiul al satului, căci este originar din comună, are 12 ani de când lucrează în Primăria Negomir și nu a făcut politică până înainte de a se decide că va candida la primărie, din partea PSD Gorj și cu susținerea lui Ion Gruescu. „În următorii 3 ani, comuna Negomir va fi un șantier. În decembrie am reușit să semnăm proiecte pe fonduri europene în valoare de  3,5 milioane de euro. Este vorba despre modernizarea unui drum comunal, înființarea unei grădinițe noi, 10 kilometri de drum de exploatare agricolă vor fi modernizați, dotarea căminului cultural, realizarea rețelei de apă, canalizare, dar și alte proiecte care vor fi depuse”, a afirmat Tudor Oiță, primarul ales al comunei Negomir. De Ispas, primarul nou ales, alături de soția și fiul lor, dar și de Ion Gruescu și soția sa au fost „părinți spirituali” pentru cuplurile de negomireni care au sărbătorit 50 de ani de căsnicie. De asemenea, după slujba religioasă, autoritățile au participat la lansarea monografiei comunei Negomir.

loading...
Loading...

Citește și

INVESTITOR MARE, așteptat la Târgu-Jiu. Romanescu: Vrea să creeze SUTE de LOCURI DE MUNCĂ!

Marcel Romanescu anunță că, vineri și sâmbătă, un reprezentant al unei mari companii este așteptat …

6 comentarii

 1. Ca orice tanar psd ist de perspectiva trebuia sa aiba poze cu macar 3 penali din partid, in cazul lui Gruiescu, Calinoiu si Ponta. Bravo bai tinere te asteapta un viitor stralucit intocmai ca al mentorilor tai.

  Bravo si tie Mihaela Floroiu ca esti si tu o fiica buna a satului si publici mizeriile propagandiste ale papagalilor astora. Bravo fata, bravo.

 2. Zici ca e Boc cu Basescu, asta e catelusul lui Gruescu, pana si boabele de porumb care le-au dat mita noaptea au fost din mosia lu Gruescu, ce primar te numesti tu cand scrie altu in locul tau in ziar? Am primit si eu ziarul lui cOITA din campanie si il deschisai sa citesc cand vad ca scria Gruescu, am ramas surprins, ma intorsai pe prima pagina crezand ca nu vad bine, e ziarul lu Gruescu sau a lui Oita,era a lu cOITA dar ma intrebam ce cauta ala sa scrie in ziarul altuia, sa te duci la porumb la Gruescu ca tu nu ajungeai nici consilier daca nu era hotu ala de ameninta oamenii ca ii da afara de la servici daca nu il voteaza pe cOITA

  • Sindicatul Rosia

   Cand noi v-am spus ca acest Gruescu umbla cu listele cu toti cei din comuna angajati la CEO pe la Ciurel si Calinoiu, ne-ati sarit in cap si ne-ati injurati. Care au mers la lins au primit mariri de salarii, promovari, ajutoare de boala si altele. Care n-au mers au dati afara chiar daca nu aveau conditii de pensie, au fost schimbati din functii sau li s-a taiat din salariu. Prea tarziu v-ati desteptat, v-a prostit inca o data.

 3. ultima poza din mandatul lui Gruescu,dupa 20 de ani, ce vedeti in spate?….o biserica cu tabla ruginita si fara gard prin preajma. Sa mai faceti poze prin comuna ca vrem sa mai vedem, pacat ca nu se vede si wc de ii ziceati lu Carciumaru ca exista, probabil e in baie in altar

 4. Aline ia tata de aici daca ai rabdare, uite ce taranoi agramat a condus comuna 5 mandate si va mai conduce inca trei din umbra ca doar n-o s-o conduca mascariciul asta de oita.
  http://www.nortel-sat.ro/ordinea-de-zi-predarea-stafetei-la-negomir-10-06-2016/

 5. Surse demne de luat in seama aflate sub acoperire in hotelul lui Gruescu construit din bani munciti la Ursoaia declara ca noul viceprimar va fi Gruescu jr. specialistul in exproprieri angajat de Mantog la Rovinari si promovat de Ciurdel la Jilt iar Gruescu senior va ocupa postul de consilier pe fonduri europene. A inceput bine berbecul asta de Oita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *