Om de afaceri din Târgu-Jiu, făcut PRAF după accidentul soției

Mesajul lui Alin Ionescu, postat pe contul de socializare, după accidentul soției sale, a creat o adevărată isterie în rândul prietenilor virtuali, care i-au adus acuzații grave acestuia. Deși s-a enervat la culme, afaceristul și-a păstrat cumpătul și într-un final i-a mulțumit femeii care l-a făcut praf, pentru părerea ei.

Cristina Spătar nu mai reuşeşte să scape de necazuri. La doar câteva ore după ce soţul ei, Alin Ionescu, a anunţat pe Facebook că s-a despărţit de cântăreaţă, aceasta din urmă a fost implicată într-un accident serios de maşină. Alin Ionescu a postat o poză cu cele două maşini implicate în accident şi a precizat că soţia lui se simte bine. „Cristina e bine. Nu este vina ei. Si s-a intamplat in fata bisericii… Nu are nici o zgarietura. Celalalt sofer este bine ai el”

„Tu ești tot mai impertinent! Este mama copiilor tăi, pe care tu susții că îi iubești! Când te-au luat la pușcărie, trebuia să îi posteze și doamna Spătar un articol identic! Națiune, națiune, nu este vina soțului, cătușele îl strâng un pic, dar biserică era după colț”  Dintr-un om care păreai liniștit, a ieșit dihania la suprafață! Stai ușor că nu au intrat zilele în sac, și Dumnezeu e și mâine și poimâine, tot acolo! Vai de copiii pe care îi ai, și văd/aud cum tatăl lor face mișto de accidentul mamei lor!”, a fost unul dintre comentariile tinerei.

Sursa:http://www.libertatea.ro/ultima-ora/alin-ionescu-facut-praf-dupa-ce-facut-prima-declaratie-despre-accidentul-sotiei-iesit-dihania-la-suprafata-1514032

loading...
Loading...

Citește și

Prins când conducea un autoturism cu un permis FALS! L-a luat din Germania!

La data de 16 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Negomir au surprins …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *