OMV Petrom, INVESTIŢIE de 3,7 milioane de euro, la Moşteni

drum3

Compania OMV Petrom a finalizat lucrările de consolidare și reabilitare a drumului DJ 675C, la km 2+150, din localitatea Logrești Moșteni, tronson ce fusese afectat de alunecări de teren, ca urmare a precipitațiilor abundente și a creșterii aportului de apă în sol.

Delegația Consiliului Județean Gorj, împreună cu reprezentanți ai companiei petroliere și ai Primăriei Logrești a participat,astăzi,28.09.2016, la recepția lucrărilor.
Valoarea totală a investiției a fost de 3,7 milioane de lei, intervenindu-se pentru consolidarea terenului pe o lungime de aproximativ 150 de m și adâncime de peste 20 m, realizarea de drenuri longitudinale, șanțuri betonate, refacere teraseamnte, sistem rutier armat cu plasă sudată, montare parapeți metalici.
În luna septembrie a anului trecut, Consiliul Județean Gorj a emis o hotărâre conform căreia administrația județeană a cedat către OMV PETROM S.A. dreptul neexclusiv și temporar de folosință asupra unui sector al DJ 675 C Târgu Logrești-Baia de Fier, în vederea realizării unor lucrări de interes public.
Ca urmare a efectuării recepției lucrărilor, în perioada imediat următoare, se va realiza procedura legală de preluare de către Consiliul Județean Gorj a sectorului de drum, ce a facut obiectul respectivei investiții, în vederea administrării.
Potrivit datelor furnizate de OMV Petrom privind investițiile pentru județul Gorj, din bugetul total de aproximativ 365 milioane de euro pentru perioada 2008-2018, 310 milioane de euro au fost deja investite. Principalele trei proiecte sunt sistemul de livrare a gazelor în comuna Hurezani, dezvoltare zăcământului Totea Deep și FRD Bustuchin, pentru cresterea producției de gaze.
loading...
Loading...

Citește și

Anunț de la ANAF pentru gorjeni!

Joi, 22 martie 2018, începând cu ora 12:00, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj va …

Un comentariu

  1. Si ce strada cauta Calinoiu pe acolo ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *