marți , 21 noiembrie 2017 - 17:29

OMV Petrom, INVESTIŢIE de 3,7 milioane de euro, la Moşteni

drum3

Compania OMV Petrom a finalizat lucrările de consolidare și reabilitare a drumului DJ 675C, la km 2+150, din localitatea Logrești Moșteni, tronson ce fusese afectat de alunecări de teren, ca urmare a precipitațiilor abundente și a creșterii aportului de apă în sol.

Delegația Consiliului Județean Gorj, împreună cu reprezentanți ai companiei petroliere și ai Primăriei Logrești a participat,astăzi,28.09.2016, la recepția lucrărilor.
Valoarea totală a investiției a fost de 3,7 milioane de lei, intervenindu-se pentru consolidarea terenului pe o lungime de aproximativ 150 de m și adâncime de peste 20 m, realizarea de drenuri longitudinale, șanțuri betonate, refacere teraseamnte, sistem rutier armat cu plasă sudată, montare parapeți metalici.
În luna septembrie a anului trecut, Consiliul Județean Gorj a emis o hotărâre conform căreia administrația județeană a cedat către OMV PETROM S.A. dreptul neexclusiv și temporar de folosință asupra unui sector al DJ 675 C Târgu Logrești-Baia de Fier, în vederea realizării unor lucrări de interes public.
Ca urmare a efectuării recepției lucrărilor, în perioada imediat următoare, se va realiza procedura legală de preluare de către Consiliul Județean Gorj a sectorului de drum, ce a facut obiectul respectivei investiții, în vederea administrării.
Potrivit datelor furnizate de OMV Petrom privind investițiile pentru județul Gorj, din bugetul total de aproximativ 365 milioane de euro pentru perioada 2008-2018, 310 milioane de euro au fost deja investite. Principalele trei proiecte sunt sistemul de livrare a gazelor în comuna Hurezani, dezvoltare zăcământului Totea Deep și FRD Bustuchin, pentru cresterea producției de gaze.
loading...
Loading...

Citește și

Deputatul Vîlceanu: Măsurile economice luate de Guvernul PSD-ALDE au dus România cu un picior în groapă

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a prezentat, la finele săptămânii trecute, concluziile unui raport al …

Un comentariu

  1. Si ce strada cauta Calinoiu pe acolo ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.