ORACOLUL DIN ȚICLENI ANUNȚĂ SFÂRȘITUL PNL-ULUI. „Maxim 15% vor mai avea la alegeri!”


Dian Popescu nu glumește și anunță că va rupe mai mulți membri ai Partidului Național Liberal Gorj în perioada următoare. Fostul senator a participat la evenimentul organizat de liberali cu ocazia alegerii noului lider, ocazie cu care le-a adresat celor prezenți în sală o propunere pentru a deveni colegi. Popescu afirmă că PNL-ul va deveni o organizație de maximum 15 procente, în timp ce ALDE va crește la un scor din două cifre.

ALDE vrea să atragă în partid cât mai mulți liberali, iar acest lucru s-ar putea întâmpla în perioada imediat următoare. Dian Popescu a anunțat o migrare masivă în cel mai scurt timp a membrilor PNL în partidul pe care îl conduce la Gorj. „O să vedeți în perioada următoare câți liberali vor trece la ALDE. Le-am zis și la Congres că vor fi viitorii meci colegi. PNL-ul va ajunge un partid de maximum 15 procente, iar noi, vom crește până la 12%. Sunt sigur de ceea ce spun, aduceți-vă aminte când v-m zis la parlamentare că nu vor avea 18% în Gorj și am avut dreptate. Și la locale le-am zis că vor avea un scor slav și așa a fost, chiar dacă nu m-a crezut nimeni”, a spus Dian Popescu, copreședinte ALDE Gorj.

loading...

Citește și

Gruescu joacă la două capete. Se vrea șef la OFIR, dar și vice la Consiliul Județean!

Fostul primar din Negomir, Ion Gruescu, joacă la mai multe capete și ar putea să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.