vineri , 22 septembrie 2017 - 20:11

ORACOLUL DIN ȚICLENI ANUNȚĂ SFÂRȘITUL PNL-ULUI. „Maxim 15% vor mai avea la alegeri!”


Dian Popescu nu glumește și anunță că va rupe mai mulți membri ai Partidului Național Liberal Gorj în perioada următoare. Fostul senator a participat la evenimentul organizat de liberali cu ocazia alegerii noului lider, ocazie cu care le-a adresat celor prezenți în sală o propunere pentru a deveni colegi. Popescu afirmă că PNL-ul va deveni o organizație de maximum 15 procente, în timp ce ALDE va crește la un scor din două cifre.

ALDE vrea să atragă în partid cât mai mulți liberali, iar acest lucru s-ar putea întâmpla în perioada imediat următoare. Dian Popescu a anunțat o migrare masivă în cel mai scurt timp a membrilor PNL în partidul pe care îl conduce la Gorj. „O să vedeți în perioada următoare câți liberali vor trece la ALDE. Le-am zis și la Congres că vor fi viitorii meci colegi. PNL-ul va ajunge un partid de maximum 15 procente, iar noi, vom crește până la 12%. Sunt sigur de ceea ce spun, aduceți-vă aminte când v-m zis la parlamentare că nu vor avea 18% în Gorj și am avut dreptate. Și la locale le-am zis că vor avea un scor slav și așa a fost, chiar dacă nu m-a crezut nimeni”, a spus Dian Popescu, copreședinte ALDE Gorj.

loading...

Citește și

Deputatul Văcaru, dezamăgit de unul dintre șefii PSD Gorj. Vezi de ce i-a atras atenția lui Cârciumaru!

Deputatul Alin Văcaru a declarat, joi, la un post local de televiziune, că este foarte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.