Orașul Rovinari devine șantier: încep lucrările de reabilitare a pieței și vor fi realizate parcări acoperite

rovinari

Câteva proiecte importante demarează în aceste zile în Rovinari. Primăria a alocat fondurile necesare pentru amenajarea unor parcări acoperite în zona blocurilor IE 2 și R4, precum și amenajarea unor locuri de parcare în spațiul special amenajat de lângă blocurile C2 și G5.
În același timp, vor începe lucrările de reabilitare a Pieței și a bazarului în vederea îmbunătățirea condițiilor pentru comercianții persoane fizice și firmele care își desfășoară activitatea în acele locații.
Administrația locală pune accent și pe infrastructură, așa că în zilele următoare se va turna covor asfaltic nou pe strada ”Slt. C-tin Laurențiu Lixandru”. Reabilitarea și modernizarea bazei sportive de la Colegiul ”Gh. Tătărăscu” este și ea pe lista de priorități a primarului Robert Filip.
Curățenia în oraș este un obiectiv important în agenda primăriei așa că au fost alocate fonduri pentru înlocuirea ghenelor de gunoi și împrejmuirea locurilor în care acestea vor fi amplasate, iar lucrările vor începe până la finele acestei luni.
O problemă a orașului Rovinari, intens dezbătută în ultima vreme, a fost cea a padocului pentru câini, iar administrația locală a găsit soluții pentru rezolvarea acesteia: tot în aceste zile vor fi efectuate lucrări pentru extinderea lui.
Primarul orașului Rovinari, Robert Filip, a declarat că lucrările enumerate sunt doar o parte din cele propuse a se realiza până la sfârșitul acestui an. ”Avem o serie de proiecte de anvergură care vor schimba fața orașului în următorii ani, iar cele menționate sunt doar o mică parte din ceea ce ne-am propus să realizăm și, până la finele anului, mai sunt câteva investiții care vor fi definitivate”, a adăugat Filip.

A.G.


loading...
Loading...

Citește și

Dorel a îndoit conducta de gaze de la Albeni! Școala, la un pas să sară în aer

Lucrările executate la terenul sintetic din Albeni, investiție realizată în curtea școlii din localitate, au …

Un comentariu

  1. Bla-bla-bla …Periodic apar in presa promisiunile primarului Goe . De facut , insa …vax ! Primarul are alte prioritati ( vezi scandalul de la spital) ! Pana si ceasul ala din foto , aflat in giratoriul de la intrarea in oras e defect de cateva saptamani !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *