duminică , 20 august 2017 - 16:35

ORGANIGRAMA CE Oltenia: 970 de posturi DESFIINŢATE!

ceo

CE Oltenia continuă programul de restructurare şi disponibilizare. Acesta se va finaliza în luna octombrie. Compania face cunoscut într-un comunicat de presă că un număr de 802 salariaţi au fost afectaţi de planul de concediere colectivă.
Dintre aceştia, 767 salariaţi beneficiază de prevederile OUG nr.36/2013 referitoare la măsurile de protecţie socială acordate persoanelor disponibilizate prin concedieri colective. Acest număr include persoanele care îndeplinesc condiţiile de pensionare şi alte categorii de personal ale căror posturi au fost desfiinţate. Restul reprezintă salariaţi care au contracte de muncă încheiate în mai puţin de 36 de luni anterior concedierii, detaşaţi şi salariaţi cu contracte de muncă pe perioadă determinată care nu beneficiază de plăţi compensatorii.

Organigramă redusă

În afară de cele menţionate, 168 de posturi vacante au fost desfiinţate din structura organizatorică a companiei, astfel ca organigrama CE Oltenia a fost redusă cu un număr total de 970 de posturi, mai arată CEO în comunicatul de presă.
loading...

Citește și

Termocentralele au ajuns la peste 40% din producţia de energie, susţinând creşterea consumului!

Consumul naţional de energie electrică a crescut în prima jumătate a anului, iar cea mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.