Oţetul din cidru de mere, beneficii uimitoare

poza-puls

Oţetul din cidru de mere are foarte multe beneficii pentru sănătate. În plus, îl poţi folosi şi în gospodărie. Iată ce beneficii şi utilizări are oţetul din cidru de mere.
Ajutor pentru a scăpa de kilogramele în plus
Pentru a-ţi îndeplini obiectivul în ceea ce priveşte pierderea de kilograme adaugă 2 linguri de oţet de cidru de mere la jumătate de litru de apă. Acest amestec poate fi băut de-a lungul unei zile. Există studii care au demonstrat pierderea în greutate datorită ingerării zilnice a acidului acetic, care este ce mai important ingredient al otetului. În 2009, potrivit unei cercetări publicate în jurnalul Bioscience, Biotechnology and Biochemistry, s-a descoperit că subiecţii care au consumat acid acetic timp de 12 săptămâni au înregistrat rezultate importante în ceea ce priveşte scăderea în greutate, a grăsimii din jurul taliei şi a trigliceridelor.

Echilibrarea organismului
Oţetul de cidru de mere echilibrează întreg organismul. Corpul încearcă în mod constant să ajungă în echilibru. Oţetul de cidru de mere ajută organismul să menţină un nivel aclalin al ph-ului. Cercetătorii au demonstrat că în cazul în care nivelul acidului din organism este foarte ridicat duce la un scădere a energiei corpului şi un risc mare de infecţii.

Detoxifiere
Totodată, oţetul de cidru de mere ajuta la detoxifierea corpului. Cercetările au arătat că ajută la stimularea circulaţiei cardiovasculare şi detoxificarea ficatului.
Sistemul limfatic
Acest oţet miraculos ajuta şi îmbunătăţirea sistemului limfatic şi, prin urmare, la curăţarea corpului de toxine. Crezi sau nu, studii sugerează că oţetul de cidru de mere ajuta în lupta contra alergiilor datorită abilităţii de a reduce mucusul şi congestia sinusurilor.

Bogat în enzime
Oţetul este bogat în enzime naturale care ajută organismul să scape de candida – care este vinovată de creare simptomelor de extenuare, memorie slabă şi infecţii.

Vindecă stomacul
Deşi pare o contradicţie să reduci aciditatea din stomac cu ajutorul acidului conţinut de oţetul de cidru de mere există studii care demonstrează faptul că ajută la reducerea acidităţii din stomac şi, prin urmare, calmarea arsurilor. Durerea scade în intensitate imediat ce ai înghiţit a linguriţă de oţet urmată imediat de un pahar de apă. Totuşi, în cazul în care suferi de ulcer nu este o idee bună să foloseşti oţetul pentru a scăpa de dureri.

Remediu împotriva puricilor
Oţelul este eficace în lupta împotriva puricilor care atacă animalul tău de companie. Pune o parte de apă şi una de apă şi împrăştie peste patruped. Repetă procesul în fiecare zi, timp de mai multe săptămâni pentru a fi sigur că ai scăpat de enervanţii paraziţi.

Soluţie de curăţare
Oţetul din cidru de mere te ajută să curaţi toaletă, iar baia ta va mirosi a măr. Doar toarnă oţetul în toaletă şi lasă-l peste noapte. Poate fi folosit şi la spălarea vaselor, că substituent pentru detergentul de vase. Amestecă jumătate de ceaşcă de oţet de cidru de mere cu o ceaşcă de apă şi foloseşte soluţia pentru a curăţa cuptorul cu microunde, suprafeţele din bucătărie, geamurile, paharele şi oglinzile.
loading...
Loading...

Citește și

Utilizări spectaculoase: ce nu ştiai că poţi face cu vodca

Chiar dacă mulţi dintre noi consumă vodcă ocazional, trebuie să ştii că această băutură are …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *