Pacientă în comă, după ce a luat o infecție din spital

O pacientă în vârstă de 67 de ani se zbate între viață și moarte, la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, din cauza complicaţiilor postoperatorii. Femeia a contractat o infecție nosocomială, după ce a suferit o intervenție chirurgicală de coxartroză la Spitalul Județean.

Ieșeanca a fost internată, la începutul lunii mai, în Clinica de Ortopedie de la Spitalul ”Sfântul Spiridon”, unde a fost operată de coxartroză. Intervenția a decurs bine, însă complicaţiile au început să apară după câteva zile de la operaţie, odată ce pacientei i s-au făcut manevre de kinetoterapie în spital. În urma exercițiilor, proteza care i-a fost montată de ortopezi i s-a desprins din locul în care a fost implantată, scrie Ziarul de Iași.

Ulterior, împreună cu medicul curant, familia pacientei a programat o reintervenţie pentru reimplantarea protezei. Din nefericire, însă, starea pacientei s-a degradat constant, în termen de mai puţin de o săptămână de la intervenţie femeia fiind transferată în ATI, cu sepsis sever. Analizele au arătat că femeia a contractat bacteria Clostridium difficile, întregul organism având de suferit în urma acesteia.

loading...
Loading...

Citește și

O cunoscută DANSATOARE s-a SINUCIS!

Olivia Faulkner, o tânără în vârstă de 19 ani, a fost găsită moartă în apartamentul ei din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *