duminică , 20 august 2017 - 7:11

Pacientă în comă, după ce a luat o infecție din spital

O pacientă în vârstă de 67 de ani se zbate între viață și moarte, la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, din cauza complicaţiilor postoperatorii. Femeia a contractat o infecție nosocomială, după ce a suferit o intervenție chirurgicală de coxartroză la Spitalul Județean.

Ieșeanca a fost internată, la începutul lunii mai, în Clinica de Ortopedie de la Spitalul ”Sfântul Spiridon”, unde a fost operată de coxartroză. Intervenția a decurs bine, însă complicaţiile au început să apară după câteva zile de la operaţie, odată ce pacientei i s-au făcut manevre de kinetoterapie în spital. În urma exercițiilor, proteza care i-a fost montată de ortopezi i s-a desprins din locul în care a fost implantată, scrie Ziarul de Iași.

Ulterior, împreună cu medicul curant, familia pacientei a programat o reintervenţie pentru reimplantarea protezei. Din nefericire, însă, starea pacientei s-a degradat constant, în termen de mai puţin de o săptămână de la intervenţie femeia fiind transferată în ATI, cu sepsis sever. Analizele au arătat că femeia a contractat bacteria Clostridium difficile, întregul organism având de suferit în urma acesteia.

loading...

Citește și

ANUNȚ pentru TINERELE din Târgu Jiu! Vezi cum te poți ANGAJA la Prima Tv. Ce JOB OFERĂ

Din 16 august te poți înscrie în cel mai tare casting, care îți dă ocazia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.