miercuri , 13 decembrie 2017 - 22:49

Paicu a devenit ISTORIE la Bălești. Ungureanu i-a luat locul

paicu-balesti-aristica-paicuComuna de lângă Târgu-Jiu are, de ieri, un nou primar. Liberalul Mădălin Ungureanu a reușit să-l detroneze pe social-democratul Aristică Paicu, primar de mai multe mandate.

„Mulțumesc cetățenilor comunei Bălești care m-au votat, dar și celor care nu m-au votat. Prin voința liber exprimată a locuitorilor comunei am reușit să obțin mandatul de primar. A fost greu, pentru că am avut parte de o campanie destul de grea, mizerabilă, cu atacuri la persoana mea. Scorul cu care am câștigat este de 58-59 %. Este o victorie frumoasă. Acum, vreau să încep să-mi duc la îndeplinire promisiunile făcute oamenilor în campanie”, a declarat Ungureanu.

Nicio SURPRIZĂ la Drăguțești

Deși a condus interimar primăria, în ultimele luni, social-democratul Gheorghe Butan nu a reușit să-i convingă pe cetățenii comunei să-l voteze primar pentru următorii 4 ani. Liberalul Vasile Moșoiu a reușit să se impună în alegeri și a obținut cel de-al 3-lea mandat. „După ce s-au renumărat voturile, Vasile Moșoiu a ieșit învingător cu vreo 30 de voturi. Eu am ieșit pe locul 2, iar pe 3, candidatul ALDE, Ion Dumitru Popescu. Moșoiu a câștigat cu secția de la Cârbești din satul natal, unde a luat peste 400 de voturi în fața mea. Îi respect și pe cei ce m-au votat și pe cei care nu m-au votat. Nu plec acasă doar pentru că am pierdut alegerile. Vom vedea ce vom avea de făcut în continuare”, a precizat Gheorghe Butan.

loading...
Loading...

Citește și

Dezbatere publică pe bugetul anului 2018 al Primăriei Târgu Jiu! Toți târgujienii sunt INVITAȚI! Vezi aici când vor avea loc dezbaterile pentru zona TA!

Toți locuitorii orașului Târgu Jiu sunt invitați de către primarul municipiului să participe la dezbaterile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.