Paicu a devenit ISTORIE la Bălești. Ungureanu i-a luat locul

paicu-balesti-aristica-paicuComuna de lângă Târgu-Jiu are, de ieri, un nou primar. Liberalul Mădălin Ungureanu a reușit să-l detroneze pe social-democratul Aristică Paicu, primar de mai multe mandate.

„Mulțumesc cetățenilor comunei Bălești care m-au votat, dar și celor care nu m-au votat. Prin voința liber exprimată a locuitorilor comunei am reușit să obțin mandatul de primar. A fost greu, pentru că am avut parte de o campanie destul de grea, mizerabilă, cu atacuri la persoana mea. Scorul cu care am câștigat este de 58-59 %. Este o victorie frumoasă. Acum, vreau să încep să-mi duc la îndeplinire promisiunile făcute oamenilor în campanie”, a declarat Ungureanu.

Nicio SURPRIZĂ la Drăguțești

Deși a condus interimar primăria, în ultimele luni, social-democratul Gheorghe Butan nu a reușit să-i convingă pe cetățenii comunei să-l voteze primar pentru următorii 4 ani. Liberalul Vasile Moșoiu a reușit să se impună în alegeri și a obținut cel de-al 3-lea mandat. „După ce s-au renumărat voturile, Vasile Moșoiu a ieșit învingător cu vreo 30 de voturi. Eu am ieșit pe locul 2, iar pe 3, candidatul ALDE, Ion Dumitru Popescu. Moșoiu a câștigat cu secția de la Cârbești din satul natal, unde a luat peste 400 de voturi în fața mea. Îi respect și pe cei ce m-au votat și pe cei care nu m-au votat. Nu plec acasă doar pentru că am pierdut alegerile. Vom vedea ce vom avea de făcut în continuare”, a precizat Gheorghe Butan.

loading...
Loading...

Citește și

S-a dat lege. Cum poți să ieși la pensie MAI DEVREME!

În România, vârstă legală de pensionare este de 65 de ani, pentru bărbați, și 63 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *