Pandurii–în INSOLVENȚĂ! „NU va avea NIMENI de SUFERIT!”

sediul-pandurii

Acționarii, întruniți vineri, într-o a treia ședință în decurs de o săptămână, au decis intrarea în insolvență a clubului de fotbal. Azi vor fi depuse actele la instanță.

Aurel-Popescu2

Viceprimarul Târgu-Jiului îi liniștește pe salariații, jucătorii și staff-ul tehnic al pandurilor după ce AGA a decis să apeleze la procedura de intrare în insolvență pentru redresarea clubului din punct de vedere financiar. Aurel Popescu spune că planul de reorganizare pe care-l va face administratorul judiciar nu va duce la dispariția clubului Pandurii. “Administratorul judiciar va fi cel care va realiza un plan de reorganizare pentru redresarea clubului, prin urmare salariații și suporterii n-au de ce să se teamă de dispariția echipei. Insolvența nu trebuie să fie o sperietoare pentru nimeni, întrucât este o procedură prin care au trecut multe companii mari. Pe perioada insolvenței, Adunarea Generală a Acționarilor Clubului Pandurii va funcționa în continuare, dar va fi desființat Consiliul de Administrație”, a precizat Aurel Popescu.loading...

Citește și

Un consilier local cere DEMISII la vârf. Doi directori de instituții sunt vizați!

Nicio ședință fără scandal! Se întâmplă la Consiliul Local din Târgu Jiu, acolo unde consilierii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.