vineri , 20 octombrie 2017 - 6:26

Pandurii–în INSOLVENȚĂ! „NU va avea NIMENI de SUFERIT!”

sediul-pandurii

Acționarii, întruniți vineri, într-o a treia ședință în decurs de o săptămână, au decis intrarea în insolvență a clubului de fotbal. Azi vor fi depuse actele la instanță.

Aurel-Popescu2

Viceprimarul Târgu-Jiului îi liniștește pe salariații, jucătorii și staff-ul tehnic al pandurilor după ce AGA a decis să apeleze la procedura de intrare în insolvență pentru redresarea clubului din punct de vedere financiar. Aurel Popescu spune că planul de reorganizare pe care-l va face administratorul judiciar nu va duce la dispariția clubului Pandurii. “Administratorul judiciar va fi cel care va realiza un plan de reorganizare pentru redresarea clubului, prin urmare salariații și suporterii n-au de ce să se teamă de dispariția echipei. Insolvența nu trebuie să fie o sperietoare pentru nimeni, întrucât este o procedură prin care au trecut multe companii mari. Pe perioada insolvenței, Adunarea Generală a Acționarilor Clubului Pandurii va funcționa în continuare, dar va fi desființat Consiliul de Administrație”, a precizat Aurel Popescu.loading...
Loading...

Citește și

Noi REGULI pentru angajarea funcţionarilor publici!

Regulile privind concursurile pentru funcționari publici au fost modificate printr-un act normativ care a fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.