Pandurii, în urna A pentru optimile Cupei

cupa

Federația Română de Fotbal a anunțat programul și schema după care va avea loc tragerea la sorți pentru faza optimilor de finală ale Cupei României, ediția 2016-2017. Astfel, cele 16 formații rămase în competiție, printre care și Pandurii Târgu Jiu, au fost împărțite în două urne, iar tragerea la sorţi va avea loc joi, de la ora 11:00, în Sala Nicolae Dobrin de la Casa Fotbalului, partidele urmând să aibă loc în datele de 13, 14 și 15 decembrie, de la ora 13:30, cu excepţia meciurilor televizate. Iată și componența urnelor: Urna A-Astra, Steaua, Pandurii, Dinamo, FC Viitorul, ASA Târgu Mureş, CSM Poli Iaşi, CFR Cluj, Dacia Unirea Brăila, CS Afumaţi, Poli Timişoara; Urna B -CS Universitatea Craiova, FC Voluntari, Gaz Metan Mediaş, CS Mioveni, Luceafărul Oradea.
Procesul de tragere la sorți este următorul: se grupează echipe din urna A cu echipe din urna B (5 jocuri) şi, în continuare, cele 6 echipe rămase în urna A se grupează între ele (3 jocuri). Pentru jocurile din optimi, sferturi de finală şi semifinale, echipele calificate vor fi repartizate în aceleaşi urne valorice ca în cadrul şaisprezecimilor. Disputele din această fază se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, meciul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.
În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă. Sferturile de finală sunt programate la 29 martie 2017, semifinale (tur) la 26 martie, returul la 17 mai, iar finala în 27 mai.
loading...
Loading...

Citește și

Prunariu lămurește deocamdată, situația dintre CS Pandurii și CSM

„Decizia privind viitorul meu o s-o iau singur!”, susține directorul Clubului Sportiv Pandurii, entitate aflată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.